تالار گفتمان مانشت
خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - نسخه‌ی قابل چاپ

خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - behnaz110 - 19 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ

سلام دوستان. من نیاز فوری به جزوه و ویس گسسته سید جوادی، هوش دکتر فیلی و پایگاه داده ابراهیم زاده دارم. البته اگر لطف بفرمایید جزوه و ویس با هم هماهنگ باشه خیلی ممنون میشم. قیمت هم مهم نیست. خودتون بفرمایید تا تقدیم کنم. اگر هر کدام از دوستان امکان تهیه و ارسال برای من را دارند ممنون می شوم پیغام بذارند یا ایمیل بزنند. b_meshkboo60@yahoo.com

خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - behnaz110 - 19 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ

سلام سارا خانوم. آدرس اولی که فرمودین رو من هرچی وارد می کنم دوباره برمی گرده داخل همین صفحه . در مورد ادرس دوم هم من تماس گرفتم چیزهایی که من می خواستم داخل پکیج آنها نیست. شما احیانا خودتون ندارین؟؟؟؟

خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - SARA.2009.20 - 20 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ

جزوه و ویس فیلی ابراهیمی مقدم و سید جوادی داره

خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - behnaz110 - 20 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ

سارا خانم. شما دارین من از شما بخرم دیگه نخواهم همه پکیج رو بخرم؟؟؟؟

خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - behnaz110 - 20 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ

سلام دوستان. اگر کسی میتونه این موارد را برای من تهیه کنه لطفا پیام بذاره. قیمت رو هم خودتون تعیین بفرمایید اشکالی نداره. ممنون

خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - behnaz110 - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ

سلام دوستان. نماز و روزه هاتون مورد قبول حق. خواستم بدونم اگر کسی از دوستان جزوه و ویس گسسته دکتر سید جوادی سال ۹۰ یا ۹۱ رو داره من با قیمتی که خودتون بفرمایید خریدارم. ممنون.

خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - reza_shadow - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ

سلام لازم نیست بخری جزوه سید جوادی ایشون سر کلاس گفتن حزوم تایپ شده اش هست اگه پیدا نکردی برو نصیر بگیر

خریدار جزوه و ویس سید جوادی- دکتر فیلی و ابراهیم زاده - behnaz110 - 24 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۱ ق.ظ

سلام دوست عزیز. من ساکن شهرستان هستم و امکان رفتن به تهران و خرید جزوه ایشون رو ندارم. برای شما امکانش هست واسه من یکی بخرید. من هزینه حتی رفت و امد شما رو هم می دم که سختتون نشه. خیلی بهش نیاز دارم. اگر براتون مقدور بود پیام بزارید تا باهاتون هماهنگ کنم.