نظرسنجی در مورد کاربران لینوکس - نسخهی قابل چاپ |
نظرسنجی در مورد کاربران لینوکس - alirezad - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ
سلام شاید برای شما هم نتیجه ی این نظر سنجی جالب باشه. هدف : از میان قشر دانشگاهی رشته ی کامپیوتر چند نفر با لینوکس آشنایی دارند و با آن کار کرده اند جامعه ی آماری : سایت مانشت ----------------------------------------- پ.ن : خواهشا صادق باشید |
نظرسنجی در مورد کاربران لینوکس - mfXpert - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ
من به شخصه فقط و فقط به خاطر یک موضوع هستش که از گنو/لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده نمی کنم و اون هم این هست که مصرف باتری فوق العاده بالایی داره. یعنی اگر بخوام دقیق بگم هر یک دقیقه یک درصد از شارژ باتری مصرف میشه. یعنی یه شارژ ۱۰۰ درصد فقط یک ساعت و چهل دقیقه جواب میده |
RE: نظرسنجی در مورد کاربران لینوکس - a.hooshmand - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: من به شخصه فقط و فقط به خاطر یک موضوع هستش که از گنو/لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده نمی کنم و اون هم این هست که مصرف باتری فوق العاده بالایی داره. یعنی اگر بخوام دقیق بگم هر یک دقیقه یک درصد از شارژ باتری مصرف میشه. یعنی یه شارژ ۱۰۰ درصد فقط یک ساعت و چهل دقیقه جواب میده !؟ |
RE: نظرسنجی در مورد کاربران لینوکس - alirezad - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: من به شخصه فقط و فقط به خاطر یک موضوع هستش که از گنو/لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده نمی کنم و اون هم این هست که مصرف باتری فوق العاده بالایی داره. یعنی اگر بخوام دقیق بگم هر یک دقیقه یک درصد از شارژ باتری مصرف میشه. یعنی یه شارژ ۱۰۰ درصد فقط یک ساعت و چهل دقیقه جواب میدهبه نظرم مشکل از لپ تاپ شماست . مثلا ممکنه لپ تاپ شما از همونایی باشه که ۲ تا کارت گرافیک دارند و چون اون توزیع که شما استفاده کردید به صورت پیش فرض از این مدل پشتیبانی نمی کنه هر دو سخت افزار فعال می شند و مصرف باطری بالا می ره. می تونید برای انتخاب توزیع مناسب از تجربیات دیگران استفاده کنید. سایت زیر در این مورد به شما کمک می کنه . کد: http://www.linux-laptop.net/ |
RE: نظرسنجی در مورد کاربران لینوکس - blackhalo1989 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: من به شخصه فقط و فقط به خاطر یک موضوع هستش که از گنو/لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده نمی کنم و اون هم این هست که مصرف باتری فوق العاده بالایی داره. یعنی اگر بخوام دقیق بگم هر یک دقیقه یک درصد از شارژ باتری مصرف میشه. یعنی یه شارژ ۱۰۰ درصد فقط یک ساعت و چهل دقیقه جواب میدهیه راه حلی تو فروم اوبونتو فارسی دیدم برای مشکل شما. |
نظرسنجی در مورد کاربران لینوکس - mfXpert - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط: به نظرم مشکل از لپ تاپ شماست . مثلا ممکنه لپ تاپ شما از همونایی باشه که ۲ تا کارت گرافیک دارند و چون اون توزیع که شما استفاده کردید به صورت پیش فرض از این مدل پشتیبانی نمی کنه هر دو سخت افزار فعال می شند و مصرف باطری بالا می ره.دقیقا مشکل من هم همینه. یه کارت گرافیک اینتل و یکی هم انویدیا. همیشه کارت گرافیک انویدی فعال هستش و همین کلی باتری مصرف می کنه. (۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط: می تونید برای انتخاب توزیع مناسب از تجربیات دیگران استفاده کنید. سایت زیر در این مورد به شما کمک می کنه .موضوع اینه که من می خوام توزیع رو بر اساس علاقه خودم انتخاب کنم نه اینکه چه توزیعی برای چه لپتاپی خوبه |
RE: نظرسنجی در مورد کاربران لینوکس - mfXpert - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ ب.ظ
مشکل مصرف باتری رو حل کردم . تازه فهمیدم که این چیپ ست های انویدیا قاتل شارژ باتری هستن |