نمونه استاندارد اسلاید برای ارائه پایان نامه - نسخهی قابل چاپ |
نمونه استاندارد اسلاید برای ارائه پایان نامه - uniquegirl - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان و مهندسان گرامی میخواستم اگه امکان داره، دوستان عزیزی که تاحالا از پروژه کارشناسی (پایان نامه) شون دفاع کردن، توضیح بدن که چه نکاتی غیر از موارد عادی که توی همه ارائه ها رعایت میشه رو باید رعایت کنیم؟ (موارد عادی که توی درس شیوه ارائه گفته میشه زیاد مهم نیست. فقط میخوام در مورد موارد رسمی تر بدونم) اگر هم امکانش هست، نمونه های اسلایدای دفاع خودشون یا اگه از کس دیگه ای دارن و اجازش رو هم دارن، آپ کنند تا ببینیم. پیشاپیش ممنون از کمک همه دوستان |
نمونه استاندارد اسلاید برای ارائه پایان نامه - MSZ - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ
یکی از اساتید من خیلی روی طرح اسلایدها و رنگهایی که تو اونا استفاده میشه تاکید داشتن می گفتن شکل و ظاهر اسلاید ها باید خود به خود حس و حال اون موضوع رو به بیننده بده می گفت مثلا اگر در مورد حملات مختلف ارائه دارین، اسلایداتون نباید شاد و شنگول و گل و بلبل دار باشه!!! |
نمونه استاندارد اسلاید برای ارائه پایان نامه - uniquegirl - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ
چیزایی که خودم می دونم اینهاست (اینا رو یکی از دوستای ارشدم بهم گفت ): زمینه اون سفید باشه خیلی اکشن توش نداشته باشه توی هر اسلاید از ۵ تا یا ۶ تا مطلب بیشتر نباشه جمله استفاده نکنید و عبارت باشه اول یه توضیحی درمورد این که کارتون چی هست بدید که اون هایی که اونجا هستن آشنا بشن با کارتون و حوزش این باید توی یه اسلاید باشه بعد از اون بیاید و درمورد کارهای قبلی که در اون حوزه کار شده توضیح بدید این می تونه حدود یک سوم حجم کل ارائه را داشته باشه سعی کنید بعد از این که کارهای قبلی را که در اون حیطه انجام شده بود را معرفی کردید کار خودتون را معرفی کنید این قسمت باید خیلی دقیق باشه که همه متوجه بشن که شما دقیقا چی کار کردید بعد ازاون هم ارزیابی که از کارتون به عمل اومده و نتیجه ها را بگید در نهایت توی یک اسلاید جمع بندی کنید تمام مطالب را و در یک اسلاید دیگه کارهای آینده را که دراون حیطه قابل انجام هست را بگید البته فهرست را همون اول کار یادتون نره بذارید... من از دوستان میخوام که اگه نمونه کار دارن، اینجا بذارن. چون من دوست دارم ریزه کاریها رو ببینم... بازم سپاس |
نمونه استاندارد اسلاید برای ارائه پایان نامه - blackhalo1989 - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ
مطالب زیادی راجع به اسلاید مناسب تو اینترنت هست. علاوه بر شکل اسلاید(از فونت و رنگ زمینه گرفته تا تقسیم بندی اسلاید ها)، مطالبی هم راجع به خود شخص ارائه کننده هم تو اینترنت پیدا میشه(بیشتر تدریس مناسب با اسلایده). |
RE: نمونه استاندارد اسلاید برای ارائه پایان نامه - zaker - 21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ق.ظ
سلام دوستان میدونم دیر ولی شاد یکی از دوستان به این سلایدها نیاز داشته باشه ....... [attachment=9468] |