روش درست درس خوندن از صفر ذخیره و بازیابی اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
روش درست درس خوندن از صفر ذخیره و بازیابی اطلاعات - Pakzad - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ق.ظ
دوستان ،تجربه ای از این درس دارند اعلام کنند ممنونم میشم |
روش درست درس خوندن از صفر ذخیره و بازیابی اطلاعات - Jooybari - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
سلام. نظر من اینه که زیاد روی این درس وقت اختصاص ندین. توی کنکور که نمیاد. توی دانشگاه ما تا میانترم رسانه ها و بلاک بندی تدریس میشد. (سه فصل از کتاب دکتر ارنکوهی) پایانترم هم از کتاب ساختار فایل ها ساختارهایی مثل درخت دودویی و متوازن و ... تدریس شد. فرمولهاشم کاربردی توی بقیه درسا ندارن. تنها چیزایی که بنظرم مفید بود همون ساختارهایی مثل درخت متوازن بود. |
روش درست درس خوندن از صفر ذخیره و بازیابی اطلاعات - m@hboobe - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ق.ظ)Pakzad نوشته شده توسط: دوستان ،تجربه ای از این درس دارند اعلام کنند ممنونم میشم سلام. تا انجایی که من اطلاع دارم این درس برای کنکور کاردانی به کارشناسی هست نه ارشد! البته شما مثل خودم پیام نوری هستید موقعی که من این درس رو داشتم مرجع ترجمه جعفرنژاد بود ولی اطلاع دارم چندین ترمه رانکوهی شده پیشنهاد میکنم اگر میخواید مسائل محاسبه ای رو عالی یاد بگیرید کتاب مدرسان شریف تهیه کنید. البته امتحانات پیام نور کپی کتابی هست که معرفی میکنند! |