تالار گفتمان مانشت
سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - fatima1537 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ

(۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  سلام. احتمالش صفره. چون مسلماً آلمان قهرمان میشه.
خوشم میاد با اینکه آمارتون خوبه بازهم به اون چیزی که اعتقاد دارید پایبنیدید و این فرمولها براتون اهمیت ندارهSmile

سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ

مسائل احتمال رو به جبر مرتبط نکنید. شاید توی احتمال قوی باشم ولی اگه بحث جبر بشه کلاً احتمال رو بیخیال میشم. میریم توی فاز حرف مرد یکیه و مرغ یک‌پا داره. یه نمونه دیگه: فصل بعد نساجی مازندران میاد لیگ برتر.

سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - fatima1537 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  اگه بحث جبر بشه کلاً احتمال رو بیخیال میشم.
بازم خوشم میاد توی هر بعد از زندگی پای یک علم ریاضی را به میون میکشید

RE: سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - ihelpu - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  
(10 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  اگه بحث جبر بشه کلاً احتمال رو بیخیال میشم.
بازم خوشم میاد توی هر بعد از زندگی پای یک علم ریاضی را به میون میکشید

ولی این واقعا سوال جدی بود . تعجب میکنم چرا کسی حلش نمیکنه .

سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - luna - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ

ایتالیا به احتمال ۱۰۰% اول می شود! اسپانیا هم اون قدری اهمیت نداره که وقتی برای محاسبه بهش اختصاص بدیم!
سوال جدی رو که تو بحث سرگرمی نمی پرسن! هرچند جواب منم جدی بود!

RE: سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - ihelpu - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۰ ب.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  ایتالیا به احتمال ۱۰۰% اول می شود! اسپانیا هم اون قدری اهمیت نداره که وقتی برای محاسبه بهش اختصاص بدیم!
سوال جدی رو که تو بحث سرگرمی نمی پرسن! هرچند جواب منم جدی بود!

خوب مثل اینکه مدیران منتقلش کردن اینجا .

سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - luna - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ ب.ظ

آهان! فکر کنم کلا اشتباه برداشت شده! می خواین یه بار دیگه سوالتون رو در همون بخش آمار بپرسین! چون فکر کنم این پست رو منتقل کنیم بازم کسی جدی نگیرش! ذکر هم کنید که سوال جدیه!

سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ

اگه فرض بر این باشه که بازی رده بندی هم داشته باشیم، با شرط برابر بودن شانس برد تیم ها، احتمال قهرمانی ایتالیا و چهارمی اسپانیا میشه یک شانزدهم. چون دوتا فرض بازی کردن و نکردن بالوتلی حالت میانگین برد ۵۰ درصدی هردوتیم رو نتیجه میده.

سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - ihelpu - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ ب.ظ

جویباری جان پس چرا من حساب میکنم احتمال برد ایتالیا مقابل آلمان۵۴% میشه ؟

سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - Jooybari - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ

صورت سوال احتمال برد ایتالیا درمقابل آلمان رو ۵۰% میگه. درنظر بگیر احتمال برد ایتالیا در حضور بالوتلی ۲۶/۷% باشه. اینجوری احتمال برد هردوتیم برابر میشه.

RE: سوال آمار و احتمال شرطی از نوع فوتبالی ؟ - ihelpu - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  صورت سوال احتمال برد ایتالیا درمقابل آلمان رو ۵۰% میگه. درنظر بگیر احتمال برد ایتالیا در حضور بالوتلی ۲۶/۷% باشه. اینجوری احتمال برد هردوتیم برابر میشه.

شاید من سوالو بد توضیح دادم. چون منظورم از شرایط معمولی قبل از مشخص شدن وضعیت بالوتلی بود . تو صورت سوال بهتر بود مینوشتم شانس برد تیم ها بدون در نظر گرفتن قدرت تیم ها برابر است .