![]() |
اعتراض نتیجه بخش هست؟! - نسخهی قابل چاپ |
اعتراض نتیجه بخش هست؟! - nabisobhi - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ
دوستان همونطور که می دونید امسال سازمان سنجش اشتباهات وحشتناکی انجام داده و برای من هم درصد -۵/۵ برای پایگاه داده اومده در حالی که من مطمئنم سه سوال جواب دادم و این غیر ممکنه ! به نظرتون اعتراضاتی که کردیم نتیجه می ده؟!!! آیا سال های قبل کسی بوده اعتراضش نتیجه بده؟ ممنون میشم جواب بدین |
RE: اعتراض نتیجه بخش هست؟! - LordAriana - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ق.ظ)nabisobhi نوشته شده توسط: دوستان همونطور که می دونید امسال سازمان سنجش اشتباهات وحشتناکی انجام داده و برای من هم درصد -۵/۵ برای پایگاه داده اومده در حالی که من مطمئنم سه سوال جواب دادم و این غیر ممکنه ! به قول معروف "خیر سوال بعد" ![]() ![]() |
RE: اعتراض نتیجه بخش هست؟! - sarbaz1214 - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ
بله چون یه محال عقلی که نیست.درسته؟ برای اولین بار تو این سطح به سازمان سنجش اعتراض شد.شکایت به سازمان بازرسی،رسانه ای شدن موضوع،تماس با افرادی مثل توکلی،و کارهای دیگه...همه اینه که با ابزار و توانایی موجود لااقل سکوت نکردیم جلوی این ظلم حالا بماند که اگر میتونستیم چندنفری بریم جلوی سنجش یا مجلس(برای صحبت با یکی دو تا نماینده) چقدر عالی میشد امیدوارم سال بعدیها مجبور به چنین کارهایی نشن و اگر شدن محکمتر پای خواسته شون بایستن... |
RE: اعتراض نتیجه بخش هست؟! - nabisobhi - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ
آقا یه ترم مرخصی گرفتیم وقت گذاشتیم واسه کنکور آخرش به خاطر یه سری ... باید هوش سه تا سوال غلط داشته باشه و دیتابیس برام درصد -۵ بیاد. |
اعتراض نتیجه بخش هست؟! - ارمان - ۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
اصلا حتی این فکر به ذهنتون هم خطور نکنه که چیزی که الان هست عوض بشه.. اینو مطمئنم |