۱۷۰۰ IT - نسخهی قابل چاپ |
۱۷۰۰ IT - medadrangy - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ
خجالت نداره که! اینم کارنامه ی من! به نظرم به نسبت اینکه سال اولی بودم ، بدون کلاس کنکوری و آزمون آزمایشی و راهنمایی و غیره... رتبه ی خوبی آوردم!!! اعتماد به نفس دارم در حد تیم ملی!
کارنامه رو پیوست کردم، ولی حدودا:خوب دیگه هرکسی از شرایط خودش خبر داره، من به نسبت شرایط خودم این رتبه رو امیدوارکننده می بینم برای کنکور سال آینده... اگه قسمت بشه و شرکت کنم! واسه انتخاب رشته هم اصلا پیام نور و غیر انتفاعی و مجازی و غیره نزدم! فقط روزانه شبانه و بین الملل. دیگه نمی دونم نتیجه اش چی میشه. ولی هرچی هست روزانه و شبانه نمیشه! فقط یه جای کار خیلی حالم گرفته شد! زبان رو در کنکور مهندسی کامپیوتر ۱۵ درصد زدم، اگر اون ۱۵ درصد جای این منفی ۳ بود، به نظرتون رتبه ام چند میشد؟! زبان ۳- مشترک ۱۵ مدیریت ۴۰ پایگاه ۲۲ هوش ۲۲ سیستم عامل ۱۶ |
RE: 1700 IT - saeedehhhh - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ب.ظ)medadrangy نوشته شده توسط: با این توضیحاتی که دادی به سال بعد امیدوار باش دروس مشترک و مدیریت رو خوب زدی سیستم عامل رو عالی زدی هوش و پایگاه هم بدک نیست موفق باشی |
۱۷۰۰ IT - rozh66 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
موفق باشی.منم رتبم زیادبود ولی گذاشتم تا درس عبرتی بشه برای خودم ....... |
۱۷۰۰ IT - medadrangy - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ب.ظ
ممنونم بچه ها. ولی جدا اگه همون زبان رو اینقدر خراب نمی کردم! چقدر رتبه ام تغییر می کرداااا... |