C#:فرق console applicationباwindows forms application - نسخهی قابل چاپ |
C#:فرق console applicationباwindows forms application - پادشاه اسمان - ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
سلام من تازه C# را شروع کردم .کسی می دونه فرق CONSOLE APPLICATION با WINDOWS FORMS APPLICATION چیه؟ کدوم کاربردش بیشتره؟ |
C# - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ق.ظ
console application تو خط فرمان(غیر رسمی داس)اجرا میشه. windows form فرم داره مثل همین برنامه های ویندوز که دکمه و ... دارن. |
C# - *Najmeh* - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ
اگه برنامه نویسی کار کردی فکر کنم ویندوز اپلیکشن بهتر باشه من که خودم مدلی خط فرمانی خوشم نمیاد مدل ویندوزی خیلی راحترم هست |
C# - a.hooshmand - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ
برای شروع اول یکی دو تا برنامه console application بنویسید. چون اینجوری درگیر جزئیات فرم نمی شوید. |
RE: C# - Alireza_1387 - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: برای شروع اول یکی دو تا برنامه console application بنویسید. اگر شما قبلا با زبان c یا++ cکار کرده باشید می بینید که کار کردن با# cخیلی ساده هستش ، به احتماب زیاد شما یک راست رفتید سر برنامه نویسی با# cکه این هم خوبه ولی آموزش هایی که هست ، آموزش سی شارپ در محیط ویژوال بیسیک ۲۰۰۸ یا ۲۰۱۰ هستن. که این هم بد نیست. ولی برای آموزش کتاب آموزش سی شار| دات نت رو تهیه بفرمایید و بشینید اون رو کامل بخونید |
C# - esi - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ
حتما کتاب انتشارات wrox رو بخونید که سی شارپش واقعا بی نظیره.(کتاب جلد قرمز با عکس نویسندگان کتاب) |