حل نمونه سوال(نوشتن با زبان PROLOG و منطق مرتبه اول) - نسخهی قابل چاپ |
حل نمونه سوال(نوشتن با زبان PROLOG و منطق مرتبه اول) - sharifirad - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ
با سلام دوستان محترم چند سوال دارم حلش برام خییییییییییییییییییییییییییلی مهمه ازتون واقعا خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه ,امتحانم نزدیکه لطفا حلش کنید:h ۱-مسند عموزاده را به پرولوگ بنویسید ۲-جملات زیر را به منطق مرتبه اول بنویسید *بعضی از دانشجویان درس aiرا در بهار۹۱دارند *نمره درس aiهمه دانشجویان بیشتر از درس ریلضی آنها می باشد |
حل نمونه سوال - fatima1537 - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
سئوالاتش ساده است ولی چون وقتم کم بود فقط به اولی جواب دادم. بعضی سئوالات هم چند بار تکرار شدند(مثل همین سئوال ۱) ج ۱ : a. اگر همه x ها بعضی از حیوانات را بکشند آنگاه همه z ها x را دوست ندارند b. اگر همه xها حیوانات را دوست داشته باشند آنگاه بعضی از yها نیز x را دوست دارند |
کمک خیلی فوری در حل مسئله هوش مصنوعی - sharifirad - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ ب.ظ
با سلام دوستان محترم چند سوال دارم حلش برام خییییییییییییییییییییییییییلی مهمه ازتون واقعا خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه ,امتحانم نزدیکه لطفا حلش کنید:h ۱-مسند عموزاده را به پرولوگ بنویسید ۲-جملات زیر را به منطق مرتبه اول بنویسید *بعضی از دانشجویان درس aiرا در بهار۹۱دارند *نمره درس aiهمه دانشجویان بیشتر از درس ریلضی آنها می باشد *هر تیم فوتبال یک سرمربی دارد *مردم کشورهایی که تیمشان در جام جهانی حضور دارند خوشحال هستند *بعضی از مردم ماشین دارند * همه کسانی که ماشین ندارند خانه ندارند ،ولی همه انها شاغل هستند. |
RE: کمک خیلی فوری در حل مسئله هوش مصنوعی - parsaNA - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
۱- U عموی N است اگر : کد: uncle(U,N):-man(U),siblings(U,P),parent(P,N). و به همین ترتیب U عموزاده ی N است اگر : کد: uncleCH(U,N):-uncle(X,N),Parent(X,U). رابطه های parent و man و siblings هم که بلدی دیگه ؟ ۲- اونهایی که تقریبا مطمئنم : از دومی به بعد
[tex]\forall x student(x) \wedge hascourse(x,ai) \wedge hascourse(x,math)\Rightarrow score(x,ai)>score(x,math)[/tex]
اگه موردی رو اشتباه گفتم ، دوستان اصلاح کنند .
[tex]\forall x footbalteam(x)\Rightarrow hascoach(x)[/tex] [tex]\forall x,y,z people(z,y) \wedge team(x) \wedge inworldcup(x) \wedge country (y) teamnational(x,y) \Rightarrow happiness(z)[/tex] [tex]\exists x people(x) \wedge hascar(x) [/tex] [tex]\forall x \sim hascar(x)\Rightarrow \sim hashouse(x) \wedge employed(x)[/tex] |
RE: کمک خیلی فوری در حل مسئله هوش مصنوعی - Mohammad-A - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
ضمن تشکر از آقای پارسانا٬ فکر کنم جواب بخش اول سوال دوم هم اینطور باشه: (اگر نخواهیم ترم بهار ۹۱ رو تعریف کنیم) [tex]\exists x \ student(x) \ \wedge \ has(x, AI, spring91)[/tex]
|