۲۸۲ علوم کامپیوتر-کمک فوری - نسخهی قابل چاپ |
۲۸۲ علوم کامپیوتر-کمک فوری - undisputed - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان.امسال ۲۸۲ علوم کامپیوترو آوردم. خیلی خیلی خیلی فوری لازم دارم بدونم که آیا جایی روزانه یا شبانه در میام یا نه؟ بغیر روزانه سیستان و کرمانشاه و دامغان بغیه روزانه و شبانه ها رو زدم رتبه ۱۶۷ علوم سال ۹۰ در اومده روزانه زنجان.و با توجه به اینکه سال ۹۰ جمعا ۱۴۰ نفر و امسال ۱۸۰ نفر کل کشور بر میدارن ، احتمال قبولی من هست؟ خودم زنجانیم و شبانه دانشگاه تبریز واسم ایده آل ترینه .تبریز یا یزد در میام به نظرتون؟ خیلی مهمه ک چند روزه بدونم جواب سوالمو. مرسی از وقتی که میزارین |
۲۸۲ علوم کامپیوتر-کمک فوری - soha00 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ
دوست عزیز فکر نکنم |
۲۸۲ علوم کامپیوتر-کمک فوری - somayeh kashefi - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
دوست عزیز من پارسال با ۲۳۰ جایی جز مجازی شهید بهشتی رو نیاوردم فک نکنم امسال هم با ۲۸۲بتونی جایی شبانه قبول شی غیرانتفاعی رو حتمآ میاری مطمئنی با ۱۶۷زنجان رو آوردن؟ |
۲۸۲ علوم کامپیوتر-کمک فوری - undisputed - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ
آخه وقتی پارسال نهایتأ با ۱۹۰ در اومدن روزانه ، چطور امسال که ظرفیتا ۴۰ تا هم رفته بالا، در نمیام شبانه؟ خیلی واسم مهمه، لطفأکمکم کنین |
۲۸۲ علوم کامپیوتر-کمک فوری - asghar1 - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ق.ظ
شبانه زنجان رو احتمالش بالاست بیارید انشالله |
RE: 282 علوم کامپیوتر-کمک فوری - somayeh kashefi - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ق.ظ)asghar1 نوشته شده توسط: شبانه زنجان رو احتمالش بالاست بیارید انشاللهدوست عزیز زنجان اصلا شبانه نداره که بتونه بیاره یا نه ولی اگرم بود فک نمیکنم بشه با ۲۸۲شبانه زنجان رو آورد البته ای کاش این دوستمون شبانه یا روزانه رو بتونه بیاره توکل به خدا (۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ)undisputed نوشته شده توسط: آخه وقتی پارسال نهایتأ با ۱۹۰ در اومدن روزانه ، چطور امسال که ظرفیتا ۴۰ تا هم رفته بالا، در نمیام شبانه؟آخه کجا ظرفیت ها ۴۰تا افزایش یافته؟ پارسال جمع ظرفیت بود ۱۹۹ کل شبانه و روزانه با احتساب بابلسر و علامه که بعدا اعلام شد ولی امسال جمع ظرفیت روزانه و شبانه شده ۱۷۹ حالا کجا افزایش یافته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
۲۸۲ علوم کامپیوتر-کمک فوری - undisputed - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
سال ۹۰ ، ۹۷ نفر روزانه و ۳۵ نفر شبانه بود --> جمعأ ۱۳۲ نفر سال ۹۱، ۱۲۸نفر روزانه و ۵۱نفر شبانه بود --> جمعأ ۱۷۹نفر که اختلاف افزایش پذیرش میشه ۴۷ نفر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: 282 علوم کامپیوتر-کمک فوری - somayeh kashefi - 16 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)undisputed نوشته شده توسط: سال ۹۰ ، ۹۷ نفر روزانه و ۳۵ نفر شبانه بود --> جمعأ ۱۳۲ نفرشما احتمالا علوم تصمیم رو حساب نمیکنین دانشگاه تربیت معلم تهران و علوم اقتصاد جمعا ۴۶نفر روزانه و شبانه پذیرش داشت سال ۹۰ولی امسال کلا برداشته یعنی ۴۶ نفر حذف شده در ضمن دانشگاه بابلسر و دانشگاه علامه طباطبایی هم سوای دفترچه بعدآ اورد که پارسال ۱۸نفر میشدن افزایش ظرفیت نداشتیم................................. |