یک زبان توصیف معماری برای خط تولید نرمافزاری - نسخهی قابل چاپ |
یک زبان توصیف معماری برای خط تولید نرمافزاری - admin - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ
خوب بد ندیدم در مورد پایاننامه خودم در مقطع ارشد صحبت کنم. هر چند که پایاننامه الان تموم شده. پایاننامه من در مورد طراحی یک زبان توصیف معماری (ADL) برای خط تولید نرمافزاری بود. زبانهای توصیف معماری یک سری زبان برای تشریح معماری هستند که از سال ۹۵ به این طرف دارای اهمیت شدند. خط تولید نرمافزاری نیز خود روشی برای توسعه یک سبد از محصولات دارای تشابهات هست، همانند خط تولید صنایع، خط تولید نرمافزاری به عنوان یک چارچوب برای توسعه نرمافزارهای با درصد شباهت بسیار بالا مورد استفاده قرار میگیره. بسیاری از شرکتها تجربه موفقی در استفاده از این روش برای توسعه دارند. اما مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که ماهیت خط تولید با سایر روشهای توسعه نرمافزاری اندکی متفاوت هست، همه فازهای توسعه نرمافزار دچار دگرگونیهایی در شیوه اجرایی و نمایشی شدهاند. ماهیت معماری خطتولید نرمافزاری که تاکید بر ایجاد یک معماری مرجع (با در نظر گرفتن تشابهات و تفاوتهای دسته نرمافزار) و یک معماری کاربرد دارد، سبب شده که نتوان به راحتی از زبانهای توصیف معماری معمول استفاده کرد. اما کاری که من تونستم در این پایاننامه انجام بدم، پیشنهاد یک سری notation جدید به همراه دیاگرامهای مخصوص خطتولید نرمافزاری بود که برخی از فاکتورهای مهم خطتولید در آنها گنجانده شده بود. البته در یک نگاه کلی به پایاننامه پی خواهید برد که بسیاری از کارهای این زمینه ناقص مونده و هنوز جای کار بسیاری در این زمینه وجود داره. کارهای آتیای که میشه انجام داد اینه که یک ابزار مبتنی بر یک IDE مانند ECLIPSE توسعه پیدا کرده و از این زبان جدید پشتیبانی کنه. همچنین میشه این زبان رو به محیط ArchStudio برده و به عنوان یک توسعه عملیاتی کرد. در مجموع من تو این پایاننامه به حدود ۴۰ درصد چیزی که میخواستم رسیدم و محدودیتهای زمانی و تکنیکی خیلی مجال جلو رفتن رو بهم ندادن. علاوه بر کارهای آتی به نظر من پایاننامههای ارشدی که در مورد تحلیل و ارزیابیهایی در مورد مشخصههای کیفی نرمافزار فعالیت میکنن میتونن خیلی موثر و مفید باشند. چرا که یکی از مشکلات اصلی زبانهای توصیف معماری در حال حاضر، توصیف خصوصیات کیفی هست. |
پردازش زبان طبیعی - mmsaeed - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ
سلام نمیدونم جرا ولی موضوع م رو اینجا عنوان میکنم من پروژه پایان دوره کارشناسیم "تعیین نقش کلمات در جمله" است کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟ ممنون میشم |
یک زبان توصیف معماری برای خط تولید نرمافزاری - luna - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ ب.ظ
ممنون از این اطلاعات یه سوال شما در کارتون چقدر نوآوری داشتین؟ ایده خیلی خاصی داشتین یا یه راهکار متداول رو در کار جدیدی به کار بردین؟ ارزیابیتون رو به چه شکلی انجام دادین؟ |
یک زبان توصیف معماری برای خط تولید نرمافزاری - pania - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ
سلام .امیدوارم اینجا کسی بتونه به من کمک کند. من شهریور دفاع دارم.رشته ام ریاضی کاربردی -آنالیز عددی هست .خواهش می کنم اگر کسی هست که دفاع کرده کمکم کند |
یک زبان توصیف معماری برای خط تولید نرمافزاری - admin - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ)pania نوشته شده توسط: سلام .امیدوارم اینجا کسی بتونه به من کمک کند.تو جای خودش طرح کنید. بچههای اینجا بعید میدونم خیلی توی ریاضیات و بخصوص آنالیز در جهت جلو بردن تز سررشته داشته باشند. |
RE: یک زبان توصیف معماری برای خط تولید نرمافزاری - norsmor - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ ب.ظ
سوالی که داشتم در این زمینه که آیا در مورد توصیف سبک های معماری با uml کار شده ؟ چون تا اینجای کار من در مورد معماری نرم افزار ، ارزیابی ، سبک های معماری ، کار کردم و تا جایی متوجه شدم سبک ها کاربردی برای طراحی معماری دارند و برای ارزیابی سبک ها از صفات کیفیتی استفاده شده اما موردی که در زمینه ای که سبک ها با uml پیاده سازی شوند پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید |
یک زبان توصیف معماری برای خط تولید نرمافزاری - sahar_vafai - 14 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
سلام دوستان دانشجوی ارشد نرم افزارم میخوام موضوع پایان نامه ام در رابطه با شبکه های اجتماعی بردارم . این موضوع خوبی هست و جا برای دادن مقاله دارد یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید. |