۱۱۰۰ واژه - نسخهی قابل چاپ |
۱۱۰۰ واژه - aatwo - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ
سلام خواستم بدونم خوندن لغات ۱۱۰۰ واژه واسه کنکور ما مفیده سطحش؟؟ ۵۰۴ لغت لغاتش با ۱۱۰۰ فرق میکنه؟ |
RE: 1100 واژه - hamidkhl - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ
نقل قول: ۵۰۴ لغت لغاتش با ۱۱۰۰ فرق میکنه؟بله فرق می کنه، این کتاب سطحش از ۵۰۴ بالاتره برای کنکور ۵۰۴ و لغات ضروری برای تافل در اولویت هستند بعد ۱۱۰۰ |
۱۱۰۰ واژه - maryami - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ
در حقیقت ۱۱۰۰ واژه, لغاتی رسمی و formal هستند و شما بیشتر تو برنامه های تلویزیونی, اخبار, کتابها و مجلات و در کل جاهای رسمی باهاشون برخورد می کنین اما کلمات ۵۰۴ کاربرد گسترده تری دارن و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرن. کلمات ۱۱۰۰ سطحشون بالاس و تا حدودی ثقیلن اما ۵۰۴ اینطوری نیست همونطوری که دوستان گفتن ۵۰۴ و لغات تافل برای کنکور مناسبترن. |
۱۱۰۰ واژه - banou - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
بچه ها من تو فونتیک ضعیفم.راهنماییم کنید. |
RE: 1100 واژه - hamidkhl - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ)banou نوشته شده توسط: بچه ها من تو فونتیک ضعیفم.راهنماییم کنید. یادگیری فونتیک تمرین زیاد می طلبه، من خودم هم تو این زمینه ضعیف هستم ولی یکی از استادای خوب زبانم می گفت فونتیک را از دیکشنری یاد بگیرین، آخر هر دیکشنری یه راهنمای فونتیک داره اونو بخونین بعد داخل دیکشنری به فونتیک کلمات دقت کنید البته در این بین اگه رو لیسنینگ تون هم کار کنید، راحت تر فونتیک یاد می گیرین چون به این ترتیب کلمات بیشتری هست که تلفظ درستشو شنیدین و می تونین از دیکشنری فونتیکشو ببینین |
۱۱۰۰ واژه - mig - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
من می خوام واسه کنکور لغات ۵۰۴، ۱۱۰۰ و ۸۰۰ تای gre رو بخونم به نظرتون کفایت میکنه؟؟ |