۱۹۹ علوم کامپیوتر، میخوام الان ویرایش کنم - کمککک - نسخهی قابل چاپ |
۱۹۹ علوم کامپیوتر، میخوام الان ویرایش کنم - کمککک - H0ney - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ
زبان ۱۸/۸۹ پایه ۱۶/۶۷ گسسته ۳۷/۷۸ سختمان ۱۷/۷۸ اصول۱۳/۳۳ نظریه اتوما ۳۷/۷۸ آنالیز سفید ---------------------------- انتخاب رشته : دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)گرایش سیستمهای هوشمند ۲ ۲۳۱۳۵ دانشگاه تهران || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز) ۳ ۲۳۱۴۱ دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)گرایش سیستمهای کامپیوتری ۴ ۲۳۱۴۰ دانشگاه شهیدبهشتی || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز) ۵ ۲۳۱۴۴ دانشگاه صنعتی شریف || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)باگذراندن دروس گرایشهای محاسبات علمی یانظریه محاسبه دریکی ازاین گرایشهافارغ التحصیل می شوند ۶ ۲۳۱۴۳ دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)گرایش نظریه محاسبات ۷ ۲۳۱۳۴ دانشگاه تربیت مدرس || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)گرایش نظریه محاسبات ۸ ۲۳۱۵۸ دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)گرایش سیستمهای هوشمند ۹ ۲۳۱۵۳ دانشگاه تهران || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز) ۱۰ ۲۳۱۵۷ دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)گرایش سیستمهای کامپیوتری ۱۱ ۲۳۱۶۰ دانشگاه صنعتی شریف || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)باگذراندن دروس گرایشهای محاسبات علمی یانظریه محاسبه دریکی ازاین گرایشهافارغ التحصیل می شوند ۱۲ ۲۳۱۵۹ دانشگاه صنعتی امیرکبیر || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)گرایش نظریه محاسبات ۱۳ ۲۳۱۶۶ دانشگاه شهیدبهشتی || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (مجازی)(آموزش محور)شیوه آموزش محور ۱۴ ۲۳۱۴۹ مرکزتحصیلات تکمیلی درعلوم پایه -زنجان || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز) ۱۵ ۲۳۱۳۲ دانشگاه تبریز || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)سیستمهای هوشمند ۱۶ ۲۳۱۳۱ دانشگاه تبریز || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز) ۱۷ ۲۳۱۳۳ دانشگاه تبریز || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (روزانه)(متمرکز)سیستمهای کامپیوتری ۱۸ ۲۳۱۵۱ دانشگاه تبریز || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)سیستمهای هوشمند ۱۹ ۲۳۱۵۰ دانشگاه تبریز || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز) ۲۰ ۲۳۱۵۲ دانشگاه تبریز || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)سیستمهای کامپیوتری ۲۱ ۲۳۱۶۵ موسسه غیرانتفاعی غیاث الدین جمشیدکاشانی -ابیک || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (غیر انتفاعی)(متمرکز) ۲۲ ۲۳۱۶۴ موسسه غیرانتفاعی طبری -بابل || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (غیر انتفاعی)(متمرکز) ۲۳ ۲۳۱۵۶ دانشگاه شهیدباهنرکرمان || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)گرایش هوش مصنوعی ۲۴ ۲۳۱۵۴ دانشگاه دامغان || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)پایان نامه درزمینه محاسبات علمی ۲۵ ۲۳۱۶۲ دانشگاه یزد || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)محاسبات علمی ۲۶ ۲۳۱۶۳ دانشگاه یزد || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(آموزش محور)محاسبات علمی-شیوه آموزش محور ۲۷ ۲۳۱۵۵ دانشگاه سیستان وبلوچستان -زاهدان || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (شبانه)(متمرکز)گرایش محاسبات علمی ۲۸ ۲۳۱۶۸ دانشگاه سیستان وبلوچستان -زاهدان || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (بین الملل)(شرایط خاص)محل تحصیل واحدبین الملل چابهار ۲۹ ۲۳۱۶۷ دانشگاه سیستان وبلوچستان -زاهدان || علوم کامپیوتر || علوم کامپیوتر || (بین الملل)(شرایط خاص)گرایش محاسبات علمی-محل تحصیل پردیس زاهدان دانشگاه سیستان وبلوچستان از بند ۱۸ به بعد فقط برای دیدن رتبه ها زدم, ولی الان شک دارم چون شاغلم و دخترم اینکه روزانه زنجان و تبریز رو بیارم پایین و اینکه اصلا مجازی بهشتی چطوره؟ |
۱۹۹ علوم کامپیوتر، میخوام الان ویرایش کنم - حورا - ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ
پارسال با ۱۸۰ زنجانو آورده بودن امسال چون ظرفیتا کمتر شده احتمالاً شبانه ی تبریزو بیاری شایدم همون زنجان قبول شدی! |
RE: ۱۹۹ علوم کامپیوتر، میخوام الان ویرایش کنم - H0ney - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ)حورا نوشته شده توسط: پارسال با ۱۸۰ زنجانو آورده بودن امسال چون ظرفیتا کمتر شده احتمالاً شبانه ی تبریزو بیاری شایدم همون زنجان قبول شدی! الان شک دارم که شبانه تبریز رو بیارم بالا , که روزانه شهرستان (زنجان و تبریز)رو قبول نشم بشینم بخونم برا سال دیگه , نمیدونم چون شاغلم میترسم سختم باشه(البته جای دولتی هستم , مرخصی راحته) (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: هنوز هم امکان ویرایش هست؟ بله هست ولی نمیدونم تا کی؟ |
۱۹۹ علوم کامپیوتر، میخوام الان ویرایش کنم - کمککک - somayeh kashefi - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
من تعجب میکنم چرا مجازی شهید بهشتی رو قبل روزانه های تبریز و زنجان زدین؟ |
RE: ۱۹۹ علوم کامپیوتر، میخوام الان ویرایش کنم - کمککک - H0ney - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: من تعجب میکنم چرا مجازی شهید بهشتی رو قبل روزانه های تبریز و زنجان زدین؟ آخه شاغلم , میترسم سختم باشه رفت و آمد, الان هم استرس دارم که اگه روزانه زنجان یا تبریز در بیاد مجبورم که برم , نمیدونم صبر کنم یه سال دیگه بخونم با این شایط که شاغلم و برا کنکور خوندن برام خیلی هم راحت نیست |