توروخدا کمکم کنید..دقیقه ی ۹۰ شد - نسخهی قابل چاپ |
توروخدا کمکم کنید..دقیقه ی ۹۰ شد - shokoo - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
سلام....من رتبم ۱۷۹ علوم کامپیوتره ببنین انتخابم خوبه ؟ سره اولویت شبانه تبریز و روزانه زنجان و کرمان شک دارم..من اصفهان ساکنم...دختر هم هستم.. ۱/ شریف روزانه ۲/امیر کبیر سیستم هوشمند روزانه ۳/ امیر کبیر سیستم کامپیوتری روزانه ۴/دانشگاه تهران روزانه ۵/ شهید بهشتی روزانه ۶/شریف شبانه ۷/امیرکبیر هوشمند شبانه ۸/امیرکبیر کامپیوتری شبانه ۹/ تهران شبانه ۱۰/امیر کبیر محاسبات روزانه ۱۱/تربیت مدرس محاسبات علمی روزانه ۱۲/امیرکبیر محاسبات شبانه ۱۳/تبریز کامپیوتری روزانه ۱۴/تبریز هوشمند روزانه ۱۵/تبریز - روزانه ۱۶/ تبریز کامپیوتری شبانه ۱۷/تبریز هوشمند شبانه ۱۸/ تبریز - شبانه ۱۹/کرمان هوش مصنوعی روزانه ۲۰/زنجان - روزانه ۲۱/ یزد محاسبات علمی روزانه ۲۲/کرمان شبانه ۲۳/یزد شبانه ۲۲/بابلسر محاسبات روزانه |
توروخدا کمکم کنید..دقیقه ی ۹۰ شد - parsaNA - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ
اول بگم که علوم کامپیوتر تو ایران اونقدر رشته با ارزشی نیست که شما بخاهید از اصفهان برید تبریز یا زنجان یا دامغان ارشدشو بگیرید . بخونید سال بعد رتبه خوبی بیارید . بین تبریز و زنجان و کرمان ، که البته تبریز بهتره ولی باز تفاوت اونقدر زیاد نیست . بهتره شما بین این ۳ فقط بعد مسافت رو در نظر بگیرید و بس . و به این هم فکر کنید که اگه روزانه ای رو قبول بشید و نرید محرومیت میخورید . پس روزانه هایی رو بالا بزنید که اگه قبول بشید حتما خواهید رفت . موفق باشید |
توروخدا کمکم کنید..دقیقه ی ۹۰ شد - fatima1537 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
به نظر من ۲ چیز را درنظر بگیرید.یکی گرایشی که میخواید بخونید و دیگه شهری که میخواید برید.فکر کنم نتونید اصفهان را بیارید . پس به فکر دوری راه شهرها باشید.راستش من نمیدونم کرمان نزدیکتره یا زنجان !ولی خب نوع مسیر هم هست. ممکنه بین ۲ شهر مسیر اتوبان باشه یا اینکه نه مسیر اونقدرها هم خوب نباشه.میتونید از خانواده مشورت بگیرید در این مورد ۱ مسئله دیگه هم اینه که انواع وسایل نقلیه برای سفر باشند . مسلما بهتره . مثلا قطار هم به اون شهر وارد بشه و ... بحث روزانه و شبانه هم هست.شما به غیر هزینه اقامت و رفت و امد باید شهریه هم بدید . دیگه اینجا تصمیم با خودتونه . من بودم اول روزانه و شبانه شهرهایی مثل تهران و اصفهان را میزدم بعد میرفتم سراغ روزانه های بقیه شهرها و بعد شبانه ها . مسیر را هم درنظر میگرفتم. میتونید میزان مسافت های بین دو شهر رااز اینترنت بدست بیارید.موفق باشید. |