|
|
ایا عدم انصراف از پیام نور در مقطع ارشد برای شرکت مجدد رد کنکور مشکلی ایجاد می کند؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
ایا عدم انصراف از پیام نور در مقطع ارشد برای شرکت مجدد رد کنکور مشکلی ایجاد می کند؟ - asp_vb - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ
سلام دوستان تو تاپیک مخصوص ثبت نام ارشد نوشته بودن تبصره ۱: شرکت مجدد فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی ارشد و یا دکتری در همان رشته قبلی و همچنین شرکت دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دوره دکتری ممنوع می باشد و این داوطلبان حق ثبت نام و شرکت در آزمون را ندارند . من پارسال پیام نور قبول شدم و ثبت نام کردم ترم اول هم انتخاب واحد کردم ولی دیگه بی خیالش شدم و نرفتم چون راهم تا تهران زیاده دیگه دنبال انصراف نیومدم حالا چی کار کنم تورو خدا یکی راهنمایی کنه کسی قبلا اینطوری نبوده؟؟؟ |
RE: من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - unique_as14 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: تبصره ۱: شرکت مجدد فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی ارشد و یا دکتری در همان رشته قبلی و همچنین شرکت دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دوره دکتری ممنوع می باشد و این داوطلبان حق ثبت نام و شرکت در آزمون را ندارند . این که تو دفترچه نوشتن فقط واسه اونایی که قبلاً تو دوره های روزانه قبول شدن یا مدرک گرفتن (نه شبانه نه غیرانتفاعی نه پیام نور نه مجازی) / شما میتونید شرکت کنید و انتخاب رشته کنید ولی اگه خدمت نرفتید باید حتماً وضعیت انصراف دانشگاه پیام نورو مشخص کنید تا سنواتون قطع بشه و از دانشگاه جدید درخواست سنوات جدید بشه / برید دنبالش حتماً اگه رتبه تون خوب شده |
|
من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - asp_vb - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
اگه مشکل خدمت نداشته باشم چی؟ بازم لازمه برم دنبال انصراف؟ |
RE: من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - unique_as14 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: اگه مشکل خدمت نداشته باشم چی؟ نه / اگه خودشون زنگ نزدن یعنی از خیر پولشون گذشتن / یه دوستام هم ک سربازی رفته بود دانشگاه آزادو ول کرده بود اومده بود یه جا دیگه / اونا همش زنگ میزدن ولی دوستم نرفت چیزی هم نشد / الان هم داره فارغ التحصیل میشه |
|
من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - asp_vb - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ
ممنون از راهنماییتون انشاالله مشکل دار نشم گفتم برم امیرکبیر بعد ازپیام نور بیان ببرنم اونجا ما که شانس نداریم!!!!!!!!۱۱ |
RE: من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - unique_as14 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: ممنون از راهنماییتون انشاالله مشکل دار نشم نمیان ببرنت / فقط باید یه پولی بدی تا انصرافتو بدن / همین تو این مملکت ... |
|
من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - Msccom - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ
پول بدیم که انصراف بدن؟؟؟؟یعنی چی؟ |
|
من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - esi - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ
رفیق من هم یه جورایی مشکل تورو دارم. مشکلی نیست واسه تو ، برو انصراف بده بد بیا دانشگاه جدید ثبت نام کن. اگه انصراف ندادی فعلا دانشجوی پیام نوری و اگه قبلا انصراف ندادی تو هر مقطعی می تونی یکبار انصراف بدی و اما باید حتما ارشتو تو ۴ ترم تموم کنی یعنی کلا ۶ ترم وقت داری ارشدتو بگیری که ۲ ترمش تو پیام نور رفته. نگران نباش ، برو انصراف بده ، بعدش تویه دانشگاه جدید مهر ماه ثبت نام کن. |
|
من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - a.hooshmand - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ ب.ظ
من فکر نکنم اگه انصراف هم ندهی مشکلی پیش بیایید. (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: اگه انصراف ندادی فعلا دانشجوی پیام نوری و اگه قبلا انصراف ندادی تو هر مقطعی می تونی یکبار انصراف بدی و اما باید حتما ارشتو تو ۴ ترم تموم کنی یعنی کلا ۶ ترم وقت داری ارشدتو بگیری که ۲ ترمش تو پیام نور رفته. فکر می کنم اینها که شما نوشته اید مربوط به قوانین نظام وظیفه هستند برای معافیت تحصیلی، نه آموزش عالی! |
RE: من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - unique_as14 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ)Ghasedake_raha نوشته شده توسط: پول بدیم که انصراف بدن؟؟؟؟یعنی چی؟ یعنی بره با دانشگا تسویه کنه / آخه بعضی دانشگاه ها وقتی یه نفر انصراف میده شهریه ثابت هارو ازش میگیرن |
RE: من چی کار کنم پارسال پیام نور ثبت نام کردم - asp_vb - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: رفیق من هم یه جورایی مشکل تورو دارم. دوست عزیز این که گفتی ۲ ترمم تا الان رفته یعنی چی ؟ واقعا صدق پیدا می کنه؟ |