![]() |
رتبه ۱۷۹ علوم کامپیوتر...کمک - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۷۹ علوم کامپیوتر...کمک - shokoo - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ
سلام....توروخدا یکی کمک کنه...من با رتبه ۱۷۹ علوم شبانه تهران میارم؟ شبانه ی تبریز چی؟ واسه من که اصفهان میشینم روزانه ی کرمان هوش مصنوعیش بهتره.... یا شبانه تبریز ؟کجا بزنم؟ من از ریاضی بدم میاد....خیلیییییییییییییی هیچ کدومتون اهمیت ندادین.....بای |
RE: رتبه ۱۷۹ علوم کامپیوتر...کمک - کارمن - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ)shokoo نوشته شده توسط: سلام....توروخدا یکی کمک کنه...من با رتبه ۱۷۹ علوم شبانه تهران میارم؟ شبانه ی تبریز چی؟ واسه من که اصفهان میشینم روزانه ی کرمان هوش مصنوعیش بهتره.... یا شبانه تبریز ؟کجا بزنم؟ من از ریاضی بدم میاد....خیلیییییییییییییی بحث اهمیت دادن نیست اینجا کسایی که تجربه علوم داشته باشن نسبت به بقیه گرایشها خیلی کمتره و اطلاع زیادی ندارند نمیشه که الکی یه سری اطلاعات غلط داد |
RE: رتبه ۱۷۹ علوم کامپیوتر...کمک - somayeh kashefi - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ)کارمن نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ)shokoo نوشته شده توسط: سلام....توروخدا یکی کمک کنه...من با رتبه ۱۷۹ علوم شبانه تهران میارم؟ شبانه ی تبریز چی؟ واسه من که اصفهان میشینم روزانه ی کرمان هوش مصنوعیش بهتره.... یا شبانه تبریز ؟کجا بزنم؟ من از ریاضی بدم میاد....خیلیییییییییییییی سلام ...روزانه شهرستان ها رو ایشالله میاری شاید این اطلاعات بدردت بخورن :پارسال با۱۳۳ روزانه تبریزز و ۱۶۳ روزانه زنجان رو آوردن وبا ۱۸۱روزانه دامغان و با ۱۹۰روزانه یزد آوردن فک کنم دیگه با این حدود تخمین بزنین که کجا میشه دراومد با این رتبه ۱۷۹ البته شبانه شهرستان ها هر کجا رو بزنی میاری ولی شبانه های تهران رو نه موفق باشی |