به نظرتون اول بین الملل انتخاب کنم یا غیر انتفاعی یا پیام نور واسه نرم افزار ؟ - نسخهی قابل چاپ |
به نظرتون اول بین الملل انتخاب کنم یا غیر انتفاعی یا پیام نور واسه نرم افزار ؟ - nina - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ق.ظ
واسه رتبه ای تو مایه های ۸۸۰ نرم افزار اولویت این ۳ دانشگاه از نظر اعتبار مدرک چطوریه؟ |
به نظرتون اول بین الملل انتخاب کنم یا غیر انتفاعی یا پیام نور واسه نرم افزار ؟ - luna - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ
من فکر می کنم بین الملل مثلا شریف بهتر از پیام نور و غیرانتفایی هست ولی خوب خیلی فاکتورهای دیگه هم در تصمیم گیریتون سهیم اند! اعتبار مدرک غیرانتفایی بیشتر از پیام نوره. ولی خوب مطمئنا هر چی یه جا شناخته شده تر باشه بهتره دیگه. مثلا بین الملل تهران شناخته شده تر از غیر انتفایی ایکسه که کسی اسمشو نشنیده. ولی سطح علمی رو نمی دونم. |
به نظرتون اول بین الملل انتخاب کنم یا غیر انتفاعی یا پیام نور واسه نرم افزار ؟ - soha00 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ب.ظ
مدرک بین الملل معتبره؟ باهاش میشه تدریس کرد؟؟؟؟ |
به نظرتون اول بین الملل انتخاب کنم یا غیر انتفاعی یا پیام نور واسه نرم افزار ؟ - luna - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ
مقایسه بین غیرانتفایی و پیام نور و بین الملل هست! بین این سه تا بین الملل معتبر میشه. ولی تدریس بستگی داره. مثلا می خواین برین دانشگاه سراسری تدریس کنید یا پیام نور. اصلا نمیشه با چنین مدرکی در مورد آیندش انقدر مطمئن صحبت کرد! |
به نظرتون اول بین الملل انتخاب کنم یا غیر انتفاعی یا پیام نور واسه نرم افزار ؟ - ehsannaq2 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
قطعا غیر انتفاعی قطعا غیر انتفاعی قطعا غیر انتفاعی قطعا غیر انتفاعی |
به نظرتون اول بین الملل انتخاب کنم یا غیر انتفاعی یا پیام نور واسه نرم افزار ؟ - fatima1537 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ب.ظ
بستگی به دانشگاه داره.بعضی غیر انتفاعی ها خوبند نه همه.بعضی بین الملل ها هم همچنین.پیام نورهم که همه دانشگاهها تهران هستند.از وضعیت اونها خبر ندارم.اگر توی شهر خودتون واقع شدند میتونید یه سر برید داشنگاه و تحقیق کنید |