|
|
۴۳۰ نرم افزار، ۶۴۰ هوش، ۱۸۰ علوم کامپیوتر، لطفا راهنمایی کنید... - نسخهی قابل چاپ |
|
۴۳۰ نرم افزار، ۶۴۰ هوش، ۱۸۰ علوم کامپیوتر، لطفا راهنمایی کنید... - mosi69 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
به نظرتون جایی شبانه نرم یا هوش می شم؟ یا این که باس برم سراغ علوم کامپیوتر؟ plz help me
|
|
لطفا راهنمایی کنید...۴۳۰ نرم افزار -۶۴۰ هوش-۱۸۰ علوم کامپیوتر - مازیار صفایی - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ
من فکر می کنم برید سراغ علوم خیلی خیلی بهتره با این وضعیت ظرفیت ها بعیده شبانه شهر مناسب.... شاید شبانه هوش کردستان .... علوم عاقلانه تره.... |
RE: لطفا راهنمایی کنید...۴۳۰ نرم افزار -۶۴۰ هوش-۱۸۰ علوم کامپیوتر - sina_bhh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: من فکر می کنم برید سراغ علوم خیلی خیلی بهتره مگه کردستان شبانه هوش داره ؟؟ فکر کنم منظورتون آموزش محور بود!! |
|
RE: لطفا راهنمایی کنید...۴۳۰ نرم افزار -۶۴۰ هوش-۱۸۰ علوم کامپیوتر - رایحه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
منم رتبه نرمم حدود رتبه شماست. نمیدونم امیدی به نرم افزار هست یا نه!!!!
|
|
لطفا راهنمایی کنید...۴۳۰ نرم افزار -۶۴۰ هوش-۱۸۰ علوم کامپیوتر - khashaya - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
آقا منم رتبه هوشم همین حدود هاست...امیدی به شبانه هست؟ همدان یا کردستان؟ |
|
۴۳۰ نرم افزار، ۶۴۰ هوش، ۱۸۰ علوم کامپیوتر، لطفا راهنمایی کنید... - pofef - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ
رتبم ۷۰۰ تو هوش شده امیدی هست؟ |
|
۴۳۰ نرم افزار، ۶۴۰ هوش، ۱۸۰ علوم کامپیوتر، لطفا راهنمایی کنید... - MoonRise - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ب.ظ
دوستان لطف کنید و کارنامه هاتونو بذارید من برای سال ۹۲ آماده یشم و فکر میکنم نتایج شما خیلی کمک میکنه. ممنون |