۳۶۳ معماری، ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - نسخهی قابل چاپ |
۳۶۳ معماری، ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - memco - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
سلام دوستان .کارناممو پیوست کردم.لطفا راهنمایی کنید با رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش تهران یا اصفهان روزانه یا شبانه جایی میارم؟ ممنون |
رتبه ۳۶۳ معماری - nomad:D - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ ب.ظ
والا آماری که پارسال نشون میده برای گرایش معماری شااااااااااااید شبانه دانشگاه اصفهان رو بیارید. |
RE: رتبه ۳۶۳ معماری - memco - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
چقدر ناامید کننده |
رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - memco - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ
ایکاش دوستان یه نظری به ما رتبه بدا هم مینداختن.همش در مورد رتبه خوبا مشورت ندید خب.یعنی ما بذاریم سال بعد؟؟؟ |
RE: رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - a i - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ)memco نوشته شده توسط: ایکاش دوستان یه نظری به ما رتبه بدا هم مینداختن.همش در مورد رتبه خوبا مشورت ندید خب.یعنی ما بذاریم سال بعد؟؟؟ ۹۹٪ هوش روزانه شاهرود یا سمنان قبولی . |
رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - memco - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ ب.ظ
یعنی تبریز، اصفهان ،مشهد ، شیراز هیچ کدوم روزانه یا شبانه نمیارم؟ |
RE: رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - رایحه - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
سلام دوست عزیز.بهتون تبریک میگم رتبه های خوبی دارید. به نظرم هوش شبانه فردوسی و با یه احتمالی هوش روزانه فردوسی قبولید. پیشاپیش تبریک. |
RE: رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - مازیار صفایی - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ)رایحه نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز.بهتون تبریک میگم رتبه های خوبی دارید. بعید می دونم! دانشگاه فردوسی رتبه های بالاتری رو نسبت به شیراز و اصفهان می گیره.... |
RE: رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - memco - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ)رایحه نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز.بهتون تبریک میگم رتبه های خوبی دارید. سلام.ممنون که امیدواری دادین.خدا کنه همینطور بشه (۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ)مازیار صفایی نوشته شده توسط: بعید می دونم! بابا اینقدر بدبینی ام خوب نیست.بذار حداقل یه دو سه ماه دلمون خوش باشه |
RE: رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - hadi-sadjad - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
سلام در مورد هوش و نرم افزار اطلاعاتی ندارم ولی در مورد معماری خودم با رتبه ی ۳۵۵ پارسال هیچ جا قبول نشدم ( البته من فقط دانشگاه های تهران - روزانه و شبانه - رو زدم ) ولی تا جایی که من خبر دارم تا رتبه ی ۵۰۰ اردبیل قبول شدن در ضمن اگر اطلاعات دقیق تری می خوایید میتونید با پارسه تماس بگیرید راهنماییتون میکنند. موفق باشید |
RE: رتبه ۳۶۳ معماری و ۳۷۵ نرم و ۴۱۲ هوش - memco - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)hadi-sadjad نوشته شده توسط: سلام سلام.ممنون از پاسختون.برای معماری به تهران امیدی ندارم .دوستان میگن شاید شبانه اصفهان بیارم |