تالار گفتمان مانشت
۱۹۶ نرم‌افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

۱۹۶ نرم‌افزار - abulfazl.s - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ

۴۳/۳۳ زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی /
۲۴/۴۴ ریاضیات
۲۹/۴۹ دروس مشترک /ساختمان داده -نظریه زبان هاوماشی
سفید دروس تخصصی معماری کامپیوتر
۴/۱۷ دروس تخصصی هوش مصنوعی
۳۳/۳۳ دروس تخصصی نرم افزار

معدل ۱۸/۵۶

معماری ۴۲۲
هوش ۵۳۵
نرم ۱۹۶
محاسبات ۱۶۹

RE: نرم ۱۹۶ - eris229 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ

بهتون تبریک میگم
چقدر درصدات خوب بوده
باید دورقمی میشدی!!!!!
ExclamationExclamationExclamation

موفق باشی

نرم ۱۹۶ - elinaz - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ

خودم که می دونم قبول نمیشم حداقل به شما ها تبریک بگم

مبارک باشه Smile

نرم ۱۹۶ - prosperous - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ

هیچ دقت کردین درصدهای من و شما چقدر شبیه همه، غیر از زبان که من ١٠ درصد کمتر زدم، اون وقت رتبه ها ٢٠٠ تا متفاوته

سوال - abulfazl.s - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ

از همه دوستان که تبریک گفتن ممنونم،
لطفا بمن بگید با این رتبه می شه تهران دولتی روزانه یا شبانه قبول بشم و اگه بشه کجا ؟

RE: سوال - robot110 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)abulfazl.s نوشته شده توسط:  از همه دوستان که تبریک گفتن ممنونم،
لطفا بمن بگید با این رتبه می شه تهران دولتی روزانه یا شبانه قبول بشم و اگه بشه کجا ؟

تبریک میگم...اگه سال قبل بود دانشگاه تهران شبانه قبول می شدید ولی چونکه امسال کاهش ظرفیت داشته احتمالش خیلی پایین هست ولی ۱۰۰% شهرستان ها را روزانه قبول میشید.

RE: سوال - wh_ghost - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ)robot110 نوشته شده توسط:  
(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ)abulfazl.s نوشته شده توسط:  از همه دوستان که تبریک گفتن ممنونم،

تبریک میگم...اگه سال قبل بود دانشگاه تهران شبانه قبول می شدید ولی چونکه امسال کاهش ظرفیت داشته احتمالش خیلی پایین هست ولی ۱۰۰% شهرستان ها را روزانه قبول میشید.

شما توی تمام تاپیکایی که من دیدم تو این مایه رتبه ها همینو گفتی اما یه نگاه به کارنامه های ۸۹ ام اگه بندازی میبینی که از نظر قبولی هیچ فرقی بین سالای مختلف با ظرفیتای مختلف نیست! همون ۸۹ ام با ۲۳۰ روزانه اصفهان آوردن و با ۱۰ تا کمتر از این رتبه روزانه علم و صنعت!