تالار گفتمان مانشت
۷ تست پایگاه داده - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
۷ تست پایگاه داده - Zohre_a - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ

۱/ج)منظور ابر کلیده،تعریف کلید صفتی است که تکراری نباشد،منحصر به فرد باشد،تهی یاNULLنباشد.
۲/الف و د)اما الف کاملتره.نرم افزارهای DBMS که به آن نظام مدیریت بانک اطلاعات میگن.
۳/ج)
۴/الف)
۵/ج)
۶/د)یک زبان بیانی است که زبان کار با داده هاست.
۷/ب)DBA:وظیفه راحی و نظارت و مدیریت بانک اطلاعات را به عهده دارد در پروژه های بزرگ معمولا یک تیم این وظیفه را انجام میدهد.
میتونید از کتاب دکتر مصطفی حق جو هم استفاده کنید.

RE: 7 تست پایگاه داده - yaser_ilam_com - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط:  
(31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  در مورد مرجع این تستها من قبلا کتاب کاردانی به کارشناسی آقای مقسمی رو خوندم بعد هم کتاب کارشناسی ارشد آقای مقسمی رو خوندم مرجع این سوالات حالا نگاه کردم کتاب کاردانی به کارشناسی آقای مقسمی هستش نه کتاب کارشناسی ارشد ایشون
البته در ویرایش قدیم کتاب کارشناسی ارشد ایشون چنین تست هایی وجود داشت (شاید نه دقیقا شبیه تست های تالیفی اون کتاب) ولی در حال حاضر و در ویرایش جدید طبق گفته خودشون بین مقاطع کاردانی و کارشناسی جداسازی صورت گرفته و تست های تالیفی حذف شده اند.
بله فکر کنم همین باشه داخل کتاب کاردانی از این جود تست ها یادمه زیاد داشت حتی بعضی تستهای ارشد رو هم قرار داده بود اما داخل کتاب ارشد اصلا تست تالیفی وجود نداره باید جداسازی کرده باشه

۷ تست پایگاه داده - mohsen_23 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ق.ظ

با سلام مجدد. من گشتم و فقط این سایت کتاب هارو داره. این ۳ تا ارشد هستند:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

و این ۲ تا کاردانی:

که البته فقط ویرایش مربوط به سالهای مختلف هست. حالا به نظرتون دومی (کاردانی) رو بگیرم احتمال بودن تست ها توش هست؟ چون متاسفانه هیچ ویرایش و مورد دیگه ای پیدا نمیشه. احتمال وجود این تست ها با جوابشون در کتاب دوم چند درصد هست؟ با تشکر.

۷ تست پایگاه داده - yaser_ilam_com - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ

خیالت تخت از سوالات کاردانی برای ارشد نمیاد من هر دو رو خوندم اما در فهم بهتر و تثبیت مطالب اگه مثل من پایگاهتون ضعیفه حتما کمک میکنه اما کتاب کاردانی اصلا به درد ارشد نمیخوره و از سوالات داخل این کتاب برا ارشد سوال نمیاد مطمئن باش اما من میگم هزینه زیادی نداره بخر و کنار هر فصل کارشناسی ارشد ،کاردانی رو هم مطالعه کن مطالب رو بهتر می فهمی

برا ارشد این که چاپ جدید تره بخر :

۷ تست پایگاه داده - Avicenna - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ

من دقیقا متوجه نمیشم کاربرد این سوالات برای شما در چه زمینه ای هست. اگه برای زمینه های غیرکنکوری مثل دانشگاه و به قول آقا یاسر برای تثبیت مطالب و یادگیری پایه ای احتیاج دارید که بحثش جداست ولی اگه این تست ها رو صرفا به قصد آمادگی کنکور کارشناسی ارشد نیاز دارید، گفتنیه که از نظر سختی فاصله زیادی با تست های سراسری کارشناسی ارشد دارند، مثلا همین ویرایش قدیم (اول) کتاب درس و کنکور کارشناسی ارشد آقای مقسمی شامل تعداد زیادی از این تست های تالیفی بود ولی اصلا تست های محک زننده ای در این سطح نبودند، و حتی بعضی جاها یک سوال با صورت های مختلف ولی در اصل تکراری آورده میشد که خیلی اعصاب خرد کن بود! و فکر میکنم به همین دلایل در ویرایش دوم حذف شدند. ویرایش دوم کتاب ارشد آقای مقسمی با اینکه دارای کمبود هایی هست ولی در رده خودش در حال حاضر بهترین منبع کنکوری برای این درس بحساب میاد.

۷ تست پایگاه داده - mohsen_23 - 03 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۸ ب.ظ

خیلی ممنونم دوستان. من دو درس رو از پایه کلا مشکل داشتم. یکی پایگاه داده که این بخش هاش خوندنی هم هست ولی من متاسفانه هیچوقت براش وقت نذاشتم ولی میبینم الان همون مفاهیم پایه که در گذشته تو کاردانی بود اینجا هم به طور کامل هست (البته به عنوان پایه اش) و باید یاد گرفت تا بعد برسم به مفاهیم سنگین تر و اصلی و آمادگی برای ارشد. یعنی حقیقتش تازه استارتش رو زدم. یه درس دیگه هم سخت افزار هست که اون رو هم باز در گذشته متاسفانه روش وقت نذاشتم و در دوره کاردانی سرسری ردش کردم و در کارشناسی هم که بعضی مفاهیمش بود رو و باید بلد میبودم که هنوز هم بلد نیستم. این دو درس رو از پایه کلا باید شروع کنم. خیلی خیلی از لطفتون ممنونم.

۷ تست پایگاه داده - mohsen_23 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ

با سلام مجدد خدمت شما. من اون کتاب رو تهیه کردم و بسیار هم کمکم کرد. تعدادی از تست ها رو هم در اون پیدا کردم. خیلی از لطفتون ممنونم. الان ۳ تا تست دیگه هست که نیاز به کمک دارم.

در بیشتر نرم افزارهای پایگاه داده چه چیزی برای ذخیره سازی اطلاعاتی یک NTT به کار میرود؟ (در کل NTT مخفف چی هست و معنیش چیه؟)

۱) کلید اصلی
۲) فیلد
۳) جدول
۴) بانک اطلاعاتی

کدام یک مربوط به زبان داده ای است؟

۱) DML
۲) DDL
۳) SQL
۴) DL&DML

کدام یک از مزایای DBMS است؟

۱) اجرای کارها
۲) توجه به سخت افزار سیستم
۳) اعمال محدودیت
۴) هیچ کدام

با تشکر از شما

۷ تست پایگاه داده - hamidkhl - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ ب.ظ

سوال یک اگه منظور entity باشه گزینه ۳ درسته (جدول)

سوال ۲ گزینه۳

در مورد سوال ۳ هم با نظر Complement موافق هستم

این سوالا برای کجا هستن؟

RE: 7 تست پایگاه داده - ahmadi_development - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ

۱-در زمانی که طراحی DB انجام می گیره یه سری چیزها می شه موجودیت که دارای صفاتی هستند خود اون موجودیت میشه جدول وصفاتش می شه فیلد های اون جدول یعنی گزینه ۳
۳- منظور طراح از اعمال محدودیت ، maintain integrity است که از مزایای پایگاه داده محسوب می شود
گزینه ۳ درسته
۲-نظری ندارم
دوست عزیز این سوال های مشکل دار رو از کجا میاریدخیلی سوال ها بدیه من تستهای سراسری رو نگاه می کنم کم تر به این جور سوالها بر می خورم اینا ماله دانشگاه ازاده یاتالیفی ؟ یا اینکه خودتون طرح می کنیدBig Grin اخریش شوخی بود