|
|
مشکل در نصب محیط جاوا - نسخهی قابل چاپ |
|
مشکل در نصب محیط جاوا - sepid - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ ب.ظ
سلام دوستان من تازه برنامه نویسی با جاوا رو شروع کردم، برای اجرای یکی از برنامه هام به این خطا برخورد کردم: Unsupported major.minor version 51.0 مشکل از ورژن جاوا هست ولی متوجه نمیشم باید چه جوری حلش کنم. با سرچ تو نت به این راه حل رسیدم: ۱) Upgrade your runtime environment to match your development environment. (Make your JRE match your JDK.) ۲) Downgrade your dev environment to match your runtime. (Make your JDK match your JRE.) ۳) Use the -source and -target target args when compiling. So, for instance, if your runtime is 1.6, and your JDK is 7, you'd do something like javac -source 1.6 -target 1.6 *.java (Double check the docs for details, I might not have it quite right.) که خودش هم jre رو نصب کرد و هم jdk رو. چجوری میشه یکیش رو فقط آپگرید کرد؟ |
|
مشکل در نصب محیط جاوا - mfXpert - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
مشکل عجیبیه. من شاید تا حالا ده ها بار JDK رو نصب کردم و به این مشکل بر نخوردم. وقتی JDK رو نصب می کنید همراه خودش یه نسخه از JRE رو هم داره(این دو تا همیشه ورژن یکسان با هم دارن) راه حل شماره ۳ که تو پست خودتون رو آوردید امتحان کردید؟ |
RE: مشکل در نصب محیط جاوا - sepid - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: مشکل عجیبیه. من شاید تا حالا ده ها بار JDK رو نصب کردم و به این مشکل بر نخوردم. وقتی JDK رو نصب می کنید همراه خودش یه نسخه از JRE رو هم داره(این دو تا همیشه ورژن یکسان با هم دارن)من الان دارم راه حل شماره ی ۱ رو امتحان میکنم. راه حل شماره ی ۳ رو متوجه نمیشم چی چی گفته اصلا ![]() یک نکته دیگه هم اینکه من دارم با کتابخونه کلود سیم کار میکنم، و این خطا رو در واقع واسه اجرای مثال اولیش میده. و توی فایل read me خود کلود سیم گفته که باید جاوا ۶ یا جدیدتر نصب بشه و حالا برام سواله چرا همچین اروری میده و از ورژنش خطا می گیره. |
|
مشکل در نصب محیط جاوا - blackhalo1989 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
راه حل سوم میگه javac(کامپایلر جاوا) رو با سویچ های گفته شده اجرا کنید. خود javac پیشفرض اینجاست: %programfiles%/java/jdk/bin یه بار jdk و احیانا jre رو پاک کنید باز jre رو نصب کنید(که jdk مناسبش هم باهاش نصب بشه) |
RE: مشکل در نصب محیط جاوا - sepid - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: راه حل سوم میگه javac(کامپایلر جاوا) رو با سویچ های گفته شده اجرا کنید. خود javac پیشفرض اینجاست:این کار رو چندین با انجام دادم. jre7 رو هم دان و نصب کردم ولی همچنان خطا به قوت خودش باقیست. باید jre6 رو حذف کنم ، الان ورژن Jre و jdk با هم نمی خونه مشکل نداره؟ |