تست بانک اطلاعاتی آزاد ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
تست بانک اطلاعاتی آزاد ۹۰ - BJS - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
رابطه با وابستگی تابعی زیر را در نطر بگیرید [tex]ABC\rightarrow DE D\rightarrow AB[/tex] تعداد ابر کلیدهای رابطه چند تا است ؟ زده ۱۰ تا ولی من در میارم ۱۲ تا ۱۰ درسته: |
آزاد ۹۰ - yaser_ilam_com - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ
خب جوابتو بنویس تا غلط و درستش معلوم بشه |
RE: آزاد ۹۰ - BJS - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
من میگم دو حالت می تونیم ابر کلید داشته باشیم ۱-یکی c,d را انتخاب کنیم بقیه می تونن انتخاب بشن می تونن انتخاب نشن ۲-یکی َa,b,c را انتخاب کنیم بقیه ( d,e )می تونن انتخاب بشن من تونن انتخاب نشن ۸+۴=۱۲ راستی رابطه اینه [tex]ABC \rightarrow DE , D\rightarrow AB[/tex] |
آزاد ۹۰ - yaser_ilam_com - 21 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ
[tex]D\rightarrow AB\Rightarrow D\rightarrow A,D\rightarrow B[/tex] [tex]ABC\rightarrow DE\Rightarrow ABC\rightarrow D,ABC\rightarrow E[/tex] [tex]ABC\rightarrow D,ABC\rightarrow E,D\rightarrow A,D\rightarrow B\Rightarrow DC\rightarrow D,DC\rightarrow E[/tex] [tex]DC\rightarrow D\Rightarrow C\rightarrow D[/tex] [tex]C\rightarrow D,D\rightarrow A,D\rightarrow B\Rightarrow C\rightarrow A,C \rightarrow B[/tex] پس خلاصه به صورت زیر هستش : [tex]C\rightarrow A,C \rightarrow B,C \rightarrow D,C\rightarrow E[/tex] [tex]D \rightarrow A,D \rightarrow B[/tex] حال با توجه به خاصیت بستار : [tex]Z[/tex] یک ابر کلید است اگر و فقط اگر [tex]Z^{ }[/tex] دقیقا مجموعه ای از تمام صفت های R باشد و برای محاسبه آن ابتدا باید رابطه را بهینه کنیم . حالا شما اینو قبول داری؟یعنی به نظرت درست بهینه کردم ؟اگه درسته تا بازم ادامه بدیم تا به جواب برسیم ؟ حالا این سوال دقیقا مال چه رشته و چه سالی هستش من سال ۹۰ ازاد رو دیدم این سوال داخلش نبود؟ |
آزاد ۹۰ - BJS - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ق.ظ
خیلی ممنون سال ۹۰ نرم افزار گروه ب بله فهمیدم... برا شرایط دوم چون D تو حالات ۱ حسابش کردیم (در حالت ها است) فقط E می تونه کنار کلید ABC باشه یا نباشه ممنون |