تالار گفتمان مانشت
تست ۴۷ ازاد ۸۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

تست ۴۷ ازاد ۸۸ - rad.bahar - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ

لطفا حل کنید

تست ۴۷ ازاد ۸۸ - a.hooshmand - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ

اگر مدار در حالت ورودی A(t)=1 باشد خروجی Q(t)=0 است.
حال اگر ورودی A(t+1)=0 شود خروجی همچنان حالت قبلی خود را حفظ می کند Q(t+1)=Q(t)=0

اگر مدار در حالت ورودی A(t)=0 باشد خروجی (Q(t=? نامشخص است.(۰ یا ۱)

حال اگر ورودی A(t+1)=0 شود خروجی Q(t+1)=0

حال پیدا کنید پرتقال فروش را؟

تست ۴۷ ازاد ۸۸ - nomad:D - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ

ببخشید این گیتها چی هستن؟
nand یا nor؟

تست ۴۷ ازاد ۸۸ - a.hooshmand - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ

من nor فرضشان کردم

RE: تست ۴۷ ازاد ۸۸ - nomad:D - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ

(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  من گزینه ۴ رو درست میدونم بزودی هم براتون پیوست میکنم دلیلم رو

اگه میشه لطف کنید قبلش بگید این گیت ها چی هستن تا ما هم بتونیم یه فکری بکنیم

RE: تست ۴۷ ازاد ۸۸ - yaser_ilam_com - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ

(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:  
(17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  من گزینه ۴ رو درست میدونم بزودی هم براتون پیوست میکنم دلیلم رو

اگه میشه لطف کنید قبلش بگید این گیت ها چی هستن تا ما هم بتونیم یه فکری بکنیم

باید NAND باشه دیگه چون NOT فقط یک ورودی داره

RE: تست ۴۷ ازاد ۸۸ - yaser_ilam_com - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ

(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط:  اگر مدار در حالت ورودی A(t)=1 باشد خروجی Q(t)=0 است.
حال اگر ورودی A(t+1)=0 شود خروجی همچنان حالت قبلی خود را حفظ می کند Q(t+1)=Q(t)=0

اگر مدار در حالت ورودی A(t)=0 باشد خروجی (Q(t=? نامشخص است.(۰ یا ۱)
حال اگر ورودی A(t+1)=0 شود خروجی Q(t+1)=0
مدار را NOR در نظر می گیریم البته نیاز هست دوستان مثل hooshmand عزیز حتما نظر بدن

این بخش از جواب کاملا درسته و من هم به همین رسیدم و همون حالت قبلی حفظ میشه و قطعا مخاطره نداریم :

اگر مدار در حالت ورودی A(t)=1  باشد خروجی Q(t)=0  است.

حالا بخش دوم را بحث کنیم تا به نتیجه برسیم :
اگر مدار در حالت ورودی A(t)=0 باشد خروجی (Q(t=? نامشخص است.(۰ یا ۱) : اگر فرض شود خروجی ۱ است (یعنی ورودی دوم در گیت بالاتر ۰ است) در گیت پایین داریم ورودی اول ۱ و ورودی دوم ۰ که خروجی معادل ۰ است حال بیاییم حالت A را به ۱ تغییر دهیم انگاه خروجی در نهایت حالت قبلی را حفظ نمی کند و از ۱ به ۰ تغییر می کند .حال اگر خروجی را ۰ فرض کنیم یعنی ورودی دوم گیت بالاتر ۱ باشد خروجی ۰ می شود حال A را تغییر دهیم خروجی تغییر نمی کند و حالت قبلی را حفظ می کند

نتیجه اینکه اگر حالت ورودی (A) را از ۰ به ۱ زمانی که ورودی دوم گیت بالاتر ۱ است در نظر بگیریم خروجی حالت قبلی را حفظ نمی کند و این یعنی گزینه ۴ که در کلید سوالات هم همین گزینه را تعیین کرده .