تست ۴۷ ازاد ۸۸ - نسخهی قابل چاپ |
تست ۴۷ ازاد ۸۸ - rad.bahar - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ
لطفا حل کنید |
تست ۴۷ ازاد ۸۸ - a.hooshmand - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
اگر مدار در حالت ورودی A(t)=1 باشد خروجی Q(t)=0 است. حال اگر ورودی A(t+1)=0 شود خروجی همچنان حالت قبلی خود را حفظ می کند Q(t+1)=Q(t)=0 اگر مدار در حالت ورودی A(t)=0 باشد خروجی (Q(t=? نامشخص است.(۰ یا ۱) حال اگر ورودی A(t+1)=0 شود خروجی Q(t+1)=0 حال پیدا کنید پرتقال فروش را؟ |
تست ۴۷ ازاد ۸۸ - nomad:D - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ب.ظ
ببخشید این گیتها چی هستن؟ nand یا nor؟ |
تست ۴۷ ازاد ۸۸ - a.hooshmand - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ
من nor فرضشان کردم |
RE: تست ۴۷ ازاد ۸۸ - nomad:D - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: من گزینه ۴ رو درست میدونم بزودی هم براتون پیوست میکنم دلیلم رو اگه میشه لطف کنید قبلش بگید این گیت ها چی هستن تا ما هم بتونیم یه فکری بکنیم |
RE: تست ۴۷ ازاد ۸۸ - yaser_ilam_com - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:(17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: من گزینه ۴ رو درست میدونم بزودی هم براتون پیوست میکنم دلیلم رو باید NAND باشه دیگه چون NOT فقط یک ورودی داره |
RE: تست ۴۷ ازاد ۸۸ - yaser_ilam_com - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: اگر مدار در حالت ورودی A(t)=1 باشد خروجی Q(t)=0 است.مدار را NOR در نظر می گیریم البته نیاز هست دوستان مثل hooshmand عزیز حتما نظر بدن این بخش از جواب کاملا درسته و من هم به همین رسیدم و همون حالت قبلی حفظ میشه و قطعا مخاطره نداریم : اگر مدار در حالت ورودی A(t)=1 باشد خروجی Q(t)=0 است. حال اگر ورودی A(t+1)=0 شود خروجی همچنان حالت قبلی خود را حفظ می کند Q(t+1)=Q(t)=0 حالا بخش دوم را بحث کنیم تا به نتیجه برسیم : اگر مدار در حالت ورودی A(t)=0 باشد خروجی (Q(t=? نامشخص است.(۰ یا ۱) : اگر فرض شود خروجی ۱ است (یعنی ورودی دوم در گیت بالاتر ۰ است) در گیت پایین داریم ورودی اول ۱ و ورودی دوم ۰ که خروجی معادل ۰ است حال بیاییم حالت A را به ۱ تغییر دهیم انگاه خروجی در نهایت حالت قبلی را حفظ نمی کند و از ۱ به ۰ تغییر می کند .حال اگر خروجی را ۰ فرض کنیم یعنی ورودی دوم گیت بالاتر ۱ باشد خروجی ۰ می شود حال A را تغییر دهیم خروجی تغییر نمی کند و حالت قبلی را حفظ می کند نتیجه اینکه اگر حالت ورودی (A) را از ۰ به ۱ زمانی که ورودی دوم گیت بالاتر ۱ است در نظر بگیریم خروجی حالت قبلی را حفظ نمی کند و این یعنی گزینه ۴ که در کلید سوالات هم همین گزینه را تعیین کرده . |