تالار گفتمان مانشت
الگوریتم رمانتیک پترسون!! - نسخه‌ی قابل چاپ

الگوریتم رمانتیک پترسون!! - ۵۴m4n3h - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۷ ب.ظ

من الگوریتم پترسون رو این طوری ترجمه کردم! Wink

نقل قول: هر پردازه به اون یکی میگه‌: «من دوست دارم وارد ناحیه‌ی بحرانی بشم اما نوبت رو میدم به تو و تا زمانی که تو دوست داشته باشی توی ناحیه‌ی بحرانی بمونی و نوبت مالِ تو باشه، صبر میکنم.»

RE: الگوریتم رمانتیک پترسون!! - saria - 03 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۷ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:  من الگوریتم پترسون رو این طوری ترجمه کردم! Wink

نقل قول: هر پردازه به اون یکی میگه‌: «من دوست دارم وارد ناحیه‌ی بحرانی بشم اما نوبت رو میدم به تو و تا زمانی که تو دوست داشته باشی توی ناحیه‌ی بحرانی بمونی و نوبت مالِ تو باشه، صبر میکنم.»
جالب بود ۵۴m4n3h جان(اسمت رو خیلی سخت انتخاب کردیConfused)

RE: الگوریتم رمانتیک پترسون!! - nana2010 - 03 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ق.ظ

اشک تو چشام جمع شده Angel
منم گاهی اوقات ارتباط عاطفی با مطالب درسی پیدا می کنم Tongue

الگوریتم رمانتیک پترسون!! - Soheil - 03 آذر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ

این نکته بود یا سوال؟!!!!

الگوریتم رمانتیک پترسون!! - Fardad-A - 03 آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۷ ب.ظ

باین میگن الگوریتم لیلی و پترسون.Heart
پردازه های عشقولانه که بن بست‌ها رو با سرانگشت عشق باز میکنند. Big GrinTongue

RE: الگوریتم رمانتیک پترسون!! - ۵۴m4n3h - 03 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۰ ب.ظ

(۰۳ آذر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  این نکته بود یا سوال؟!!!!

نکته.

RE: الگوریتم رمانتیک پترسون!! - mahdi20 - 04 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ب.ظ

فکر می کنم شماها موقع مطالعه سیستم عامل یک شاخه گل رز تو دستتون میگیرید و با چشمانی غم زده و پر از اشک مطالعه می کنید و هر وقت اسم پترسون میاد سریع گلوله های اشک از چشمانتون جاری میشه Heart

الگوریتم رمانتیک پترسون!! - admin - 05 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ ق.ظ

حالا الگوریتم ازدواج پایدار رو شرح بدین Big Grin

RE: الگوریتم رمانتیک پترسون!! - ۵۴m4n3h - 05 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ق.ظ

(۰۴ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:  فکر می کنم شماها موقع مطالعه سیستم عامل یک شاخه گل رز تو دستتون میگیرید و با چشمانی غم زده و پر از اشک مطالعه می کنید و هر وقت اسم پترسون میاد سریع گلوله های اشک از چشمانتون جاری میشه Heart

من یکی که اصلاً آدم رمانتیکی نیستم! (اسمایلی یه کسی که داره با مشت میزنه توی چشم یه نفر دیگه!)

RE: الگوریتم رمانتیک پترسون!! - ali_it_2008 - 16 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۰۸ ب.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۷ ب.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط:  من الگوریتم پترسون رو این طوری ترجمه کردم! Wink

شما اینجوری میگی دوست عزیز، ببین ما واسش چی دراوردیم:

جون داداش cpu راه نداره اگه با زبون خوش تو رفتی که رفتی، اگه نرفتی اول با دستای خودم خفت میکنم و بعدش میفرستم تو بحرانی جان تا حالت حسابی جا بیاد و تا آخر عمر اونجا لذت ببری

حالا با زبون خوش میری تو یا نه!!؟!؟!؟!؟!