![]() |
سؤال از شبکه عصبی - نسخهی قابل چاپ |
سؤال از شبکه عصبی - Breeze - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ
سلام از اونجا که وزن های روی یال ها و همینطور بایاس سیستم در یک منفی ضرب شده به نظر شما کدوم معقول تره؟ ۱) (y= -(z1 and not z2 همان جواب رو به ما میده؟ ۲)یا اینکه مثلا y=z2 and not z1 یعنی جای مؤلفه ها رو با هم عوض کنم جواب درست میشه؟ ۳) یا هیچ کدوم درست نیست؟ |
RE: سؤال شبکه عصبی مهم مهم فوری - Mansoureh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: سلام سلام. راستش من شبکه عصبی پاس نکردم، روی جواب من زیاد حساب نکن...!!! [tex] z1=x1 \wedge x2[/tex] [tex] z2=x1 \vee x2[/tex] میتونی اینطور به جواب برسی: معادله ی خط جداساز رو برحسب z1 و z2 بدست می آوری. (روی نمودار مختصاتی که محور افقی اون z1 و محور عمودیش z2 است) میشه: [tex] z2-2z1-0.5=0[/tex] در نتیجه: [tex] z2=2z1 0.5[/tex] بعد رسمش میکنی و به نقاط (۰،۰) و (۰،۱) و (۱،۰) و (۱،۱) نگاه میکنی هر کدام که یک سمت خط هستند لیبل یک و هر کدام طرف دیگه ی خط هستند لیبل صفر رو میدی... حالا جدولت ساخته شده یعنی داری: z1 z2 y ۱ ۰ ۰ ۰ ۱ ۰ ۱ ۰ ۱ ۱ ۱ ۱ جواب نهایی در این حالت: [tex] y= \sim z2 \vee z1[/tex] حالا اگر لیبل ها رو برعکس حالت قبل بدی داری: z1 z2 y ۰ ۰ ۰ ۱ ۱ ۰ ۰ ۰ ۱ ۰ ۱ ۱ جواب نهایی در این حالت: [tex] y= z2 \wedge \sim z1[/tex] جواب دوم همونی است که بدست آوردی... هر دو جواب درست میباشند. dual همدیگه هستند دیگه... امیدوارم متوجه شده باشی! |
RE: سؤال شبکه عصبی مهم مهم فوری - Breeze - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: سلام. راستش من شبکه عصبی پاس نکردم، روی جواب من زیاد حساب نکن...!!!ممنونم که جواب دادید [tex] z2=x1 \vee x2[/tex] فکر کنم اینجا هم اشتراکه چون وقتی در شبکه مک کلاچ پیتز وزن ها هر دو تا ۱ باشه یعنی اشتراک یا همون and منطقی نقل قول: حالا اگر لیبل ها رو برعکس حالت قبل بدی داری:چرا لیبل هارو برعکس کردید؟ |
RE: سؤال شبکه عصبی مهم مهم فوری - Mansoureh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: چرا لیبل هارو برعکس کردید؟ فرقی نمیکنه دیگه... گفتم که dual همدیگه میشن... الان شکلش رو میکشم... یه لحظه صبر کنید (۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: فکر کنم اینجا هم اشتراکه چون وقتی در شبکه مک کلاچ پیتز وزن ها هر دو تا ۱ باشه یعنی اشتراک یا همون and منطقی والا من اصلا از شبکه ی مک کلاچ اینا خبر ندارم! ولی تا اونجایی که میدونم وزن بایاس مشخص میکنه که and هست یا or. اگر همه ی وزن یال ها یک باشه و وزن بایاس ۰/۵ میشه OR و وزن بایاس اگر ۱/۵ باشه میشه AND ببخشید، کامپیوترم paint نداره!!!! برای همین روی کاغذ نوشتم و عکس گرفتم براتون... ببخشید اگر بدکیفیت شد. دو حالت بنفش و آبی رو میشه در نظر گرفت... هیچ کدوم بر دیگری برتری ندارد، این بستگی به انتخاب شما داره... ![]() |
RE: سؤال شبکه عصبی مهم مهم فوری - Breeze - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:(12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: چرا لیبل هارو برعکس کردید؟ ![]() ![]() |
RE: سؤال شبکه عصبی مهم مهم فوری - Mansoureh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
باز هم ببخشید. من دیدم که شما خیلی «فوری فوری» زدید و کسی هم جوابتون رو نداد، برای همین هر چی میدونستم رو براتون نوشتم... ![]() |
RE: سؤال شبکه عصبی مهم مهم فوری - Breeze - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
نقل قول: ولی تا اونجایی که میدونم وزن بایاس مشخص میکنه که and هست یا or. اگر همه ی وزن یال ها یک باشه و وزن بایاس ۰/۵ میشه OR و وزن بایاس اگر ۱/۵ باشه میشه ANDاینو مطمئنید؟ آخه بایاس معمولا مقدار ۱ داره نه -۱ |
RE: سؤال شبکه عصبی مهم مهم فوری - Mansoureh - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:نقل قول: ولی تا اونجایی که میدونم وزن بایاس مشخص میکنه که and هست یا or. اگر همه ی وزن یال ها یک باشه و وزن بایاس ۰/۵ میشه OR و وزن بایاس اگر ۱/۵ باشه میشه ANDاینو مطمئنید؟ به همون روش شکلی که گفتم برید میتونید متوجه بشید... x1+x2-b=0 (۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: آخه بایاس معمولا مقدار ۱ داره نه -۱ خب وزنش رو منفی بده! یعنی وزن بایاس ها میشه ۰/۵- و ۱/۵- اینطوری بایاس همون ۱ میمونه ![]() |
RE: سؤال شبکه عصبی مهم مهم فوری - Breeze - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:(12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ)saam نوشته شده توسط:نقل قول: ولی تا اونجایی که میدونم وزن بایاس مشخص میکنه که and هست یا or. اگر همه ی وزن یال ها یک باشه و وزن بایاس ۰/۵ میشه OR و وزن بایاس اگر ۱/۵ باشه میشه ANDاینو مطمئنید؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مرسی خیلی لطف کردی شب امتحانه دیگه این خنگی ها پیش میاد!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |