دسترسی به invalid ip - نسخهی قابل چاپ |
دسترسی به invalid ip - praiseworthy_a - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان می خواستم بدونم چه راه هایی برای دسترسی از خارج از شبکه به کامپیوتری با invalid ip هست؟ |
RE: دسترسی به invalid ip - mojtaba14405 - 29 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ)praiseworthy_a نوشته شده توسط: سلام دوستان با nat کردن Valid Ip. |
دسترسی به invalid ip - admin - 29 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ
با teamviewer نیازی به آیپی معتبر نیست. |
RE: دسترسی به invalid ip - mojtaba14405 - 29 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: با teamviewer نیازی به آیپی معتبر نیست.مگه منظورشون از دسترسی این نبود که بشه با IP invalid به اینترنت وصل بشن؟ |
دسترسی به invalid ip - admin - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: مگه منظورشون از دسترسی این نبود که بشه با IP invalid به اینترنت وصل بشن؟فکر کنم من منظورشون رو اینطوری فهمیدم: چطوری میتونم به کامپیوتری که آیپی معتبر نداره متصل بشم. فرستنده تاپیک در صورت بیربط بودن حرفهام گزارش کنه پاک کنم پاسخم رو |
RE: دسترسی به invalid ip - praiseworthy_a - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: مگه منظورشون از دسترسی این نبود که بشه با IP invalid به اینترنت وصل بشن؟فکر کنم من منظورشون رو اینطوری فهمیدم: چطوری میتونم به کامپیوتری که آیپی معتبر نداره متصل بشم. بله دقیقا منظورم همین بود ( چطوری میتونم به کامپیوتری که آیپی معتبر نداره متصل بشم) آیا راهی بجز استفاده از نرم افزار teamviwer وجود نداره؟ |
RE: دسترسی به invalid ip - mojtaba14405 - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ)praiseworthy_a نوشته شده توسط:(30 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:(29 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط: مگه منظورشون از دسترسی این نبود که بشه با IP invalid به اینترنت وصل بشن؟فکر کنم من منظورشون رو اینطوری فهمیدم: چطوری میتونم به کامپیوتری که آیپی معتبر نداره متصل بشم. بله با نرم افزار ammyy admin (شوخی میکنم اینم شبیه همون teamviewer است) |