تالار گفتمان مانشت
فقط آقایان بخوانند!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

فقط آقایان بخوانند!!! - gol - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ

فرض کنید(حالا فرضه جدی نگیریدBig Grin)
چندتا سواله، کمی فک کنید بعد جواب بدید:
دانه به دانه جواب بدید(باشماره!)

سوال:

شرایطی براتون پیش اومد که دوتا زن بگیرید یعنی در حالی که زن دارید دوباره ازدواج کنید(حالا فرض کردیم نرید فردا عملیش کنیدBig GrinTongue)
۱-آیا خوبه دوتا زن داشته باشم؟
۲-اصلا کلا من کامپیوتری با دوتا زن جور درمیام؟یعنی دوتا پک اورجینال؟؟
۳-کلا اگه مجبور شدی پنهانی بدون اینکه زن اولت بفهمه ازدواج کنی اینکارو میکنی؟؟
۴-کلا کامپیوتر رو دوس داری یا زن اولت یا زن دومت؟؟؟Big Grin
۵-اگه بهت بگن کامپیوتر رو ازت بگیریم ولی این امکان رو بهت بدیم زن دوم بگیری چکار میکنی؟؟؟

RE: فقط آقایان بخوانند!!! - aatwo - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ

(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ)gol نوشته شده توسط:  فرض کنید(حالا فرضه جدی نگیریدBig Grin)

سوال:

شرایطی براتون پیش اومد که دوتا زن بگیرید یعنی در حالی که زن دارید دوباره ازدواج کنید(حالا فرض کردیم نرید فردا عملیش کنیدBig GrinTongue)
۵-اگه بهت بگن کامپیوتر رو ازت بگیریم ولی این امکان رو بهت بدیم زن دوم بگیری چکار میکنی؟؟؟

توی این دوره زمونه یه زن رو بزور از پسش بر میاید حالا شما فکر دو زن زده به کلتون
به نظرم بزرگترین اشتباه زندگیتونه

RE: فقط آقایان بخوانند!!! - gol - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ب.ظ

[/quote]

توی این دوره زمونه یه زن رو بزور از پسش بر میاید حالا شما فکر دو زن زده به کلتون
[/quote]

این سوالارو از تو سوالای مجله " من ، دیگران، زندگی " که یکی از پرفروش ترین مجلاته دیدم برام جالب بودCool
نویسنده تو عنوانش تاکید کرده بود که خودتونو تو اون شرایط قرار بدینWink

RE: فقط آقایان بخوانند!!! - kashir - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ

(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ)gol نوشته شده توسط:  شرایطی براتون پیش اومد که دوتا زن بگیرید یعنی در حالی که زن دارید دوباره ازدواج کنید(حالا فرض کردیم نرید فردا عملیش کنیدBig GrinTongue)
تحت هر شرایطی باید به خانم وفادار بود، درسته که از نظر شرعی رد نشده اما این یه مسئله رو اصلا نمیپسندم و فکر کنم مشکلات داره و باید اصلاح بشه، اوایل اسلام بدلیل جنگ و کشته شدن مردان این مسئله قابل هضم بود، الان که این مسائل وجود نداره، اصلا معنی نمیده. آخه واسه چی!! دلیلش چیه که بخوای دومی رو بگیری؟ کلا هر ۵ موردو رد میکنم، حتی اگه ثوابم داشته باشه نمیپسندم

(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  توی این دوره زمونه یه زن رو بزور از پسش بر میاید حالا شما فکر دو زن زده به کلتون
آره والا، ما تو گرفتن یه دونش موندیم UndecidedConfusedConfused

RE: فقط آقایان بخوانند!!! - yarandish - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ ب.ظ

(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ)gol نوشته شده توسط:  فرض کنید(حالا فرضه جدی نگیریدBig Grin)

سوال:

شاید از نظر مالی بتونی به هر دو زن برسی ، اما هیچ وقت نمیشه به دو زن به یک اندازه محبت کرد،غیرممکنه

فقط آقایان بخوانند!!! - goldoonehkhanoom - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ ب.ظ

ببخشیدهاBig Grin اسم تاپیک یه جوریه که خانم ها وسوسه میشن بخونن اخهSmile

فقط آقایان بخوانند!!! - Fardad-A - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ ب.ظ

ببخشید دوستان بنظرتون بعضی پستها خیلی برای مانشت سطحشون پایین نیست. واقعا" چی اند اینا !!!! تو سایتای خیلی ابتدایی هم این چیزا را نمیتونید ببینید. نمیدونم چی باید گفت! واقعا" در مقابل اینجور تاپیکها چه کنیم؟ حذف کنیم ، اخطار بدیم ...

RE: فقط آقایان بخوانند!!! - aatwo - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ

(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  ببخشید دوستان بنظرتون بعضی پستها خیلی برای مانشت سطحشون پایین نیست. واقعا" چی اند اینا !!!! تو سایتای خیلی ابتدایی هم این چیزا را نمیتونید ببینید. نمیدونم چی باید گفت! واقعا" در مقابل اینجور تاپیکها چه کنیم؟ حذف کنیم ، اخطار بدیم ...
هر جور صلاح می دونید
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongue

فقط آقایان بخوانند!!! - اکتیو - ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ ب.ظ

مدیر محترم به نظر بنده اعدامشون کنین!!! ( از طرف یک زن!!!)

RE: فقط آقایان بخوانند!!! - aatwo - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ

(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ ب.ظ)اکتیو نوشته شده توسط:  مدیر محترم به نظر بنده اعدامشون کنین!!! ( از طرف یک زن!!!)
چه خشن
Big GrinBig GrinBig GrinAngel

فقط آقایان بخوانند!!! - Bache Mosbat - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ ب.ظ

با اجازه این تاپیک بسته می شه.