ثبت سایت - نسخهی قابل چاپ |
ثبت سایت - saeed_435 - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
سلام بر دوستان گرام یه سوال: واسه ثبت سایت باید domain و حتما تو Irnic هم ثبت کنیم؟ سایتم .ir اِ . لطفا کمکم کنین که پول مفت ندم به آی ر نیک اگه لازم نیس |
RE: ثبت سایت - baziramzi.ir - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ
شما اول باید در nic.ir ثبت نام کنی و بعد یه شناسه بهت میده اسمش یادم نیست . بعد از هر جا خواستی میتونی آی آر ثبت کنی این شناسه رو وارد میکنی . مثلا من از mihannic.com که سایت خوبیه دومین ir رو یک ساله ۵۲۰۰ یا ۵ ساله ۱۴۸۰۰ ثبت میکنم . |
RE: ثبت سایت - aatwo - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: سلام بر دوستان گرام شما می تونید از طریق ریسلرها این کار رو بکنید اگه شما از طریق نمایندگان ایرانیک این کار رو کنید بعضی نمایندها قیمتهای پاینتری از خود ایرنیک میدن البته قبلش باید تو ایرانیک ثبت نام کنی تا یه شناسه بگیری چون تخفیف می گیرن من رادکام رو به شما پیشنهاد میکنم سایت ای ار حتما تو ایرانیک ثبت میشه و متولی دامنه ای ار هستش |
RE: ثبت سایت - saeed_435 - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ
با تشکر از دوستان پس یعنی جدا از دامینم باید واسه آی آر نیکم یه ۱۴ تومنی بسلفم؟! |
RE: ثبت سایت - baziramzi.ir - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: با تشکر از دوستان چرا ؟ من که پارسال ثبت نام کردم مجانی بود . مطمئنی اشتباه نمیکنی ؟ آقا فک کنم اشتباه میکنی . شما میری تو nic.ir و بعد منوی ساختن شناسه کاربری و فرم رو پر میکنی و تمام . شناست رو که گرفتی میری هر مرکز ثبت ir یه ساله ۴-۵ تومان و ۵ ساله ۱۴ - ۱۵ تومان برات ثبت میکنن . این ۱۴ هزار تومن رو از کجا آوردی ؟ |
ثبت سایت - aatwo - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ
دوست عزیز ثبت نام مجانی هست بهتون گفتم از طریق یکی از نمایندها اقدام کن که ارزونتر در میاد البته سرچ کن چون قیمتهای متفاوتی میدن اگه خودتون مستقیم ار nic خرید کنید گرون تر در میاد!!!!!۱ |
ثبت سایت - admin - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ب.ظ
فرآیند ثبت به این صورته که شما به صورت رایگان ثبتنام میکنید. سپس یه دامنه که قبلاً توسط کسی گرفته نشده رو انتخاب میکنید و رابط مالی رو از بین کسانی که reseller دامنههای ir هستند (که اسامیشون توی سایت هست) انتخاب میکنید. توجه کنید که سایت nic.ir برای فروشندههای ثانویه تخفیفهای پلکانی ارایه میکنه و به همین خاطر قیمتهای اونها خیلی خیلی ارزونتر از قیمتهای خود nic.ir هست. مثلاً برای ثبت ۵ ساله خود nic.ir حدود ۶۰ هزار تومان پول میخواد در حالی که فروشندههای دسته دوم حدود ۱۳ تومان ثبت میکنند. |
RE: ثبت سایت - saeed_435 - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: فرآیند ثبت به این صورته که شما به صورت رایگان ثبتنام میکنید. ممنون من خنگ رفتم از خود nic گرفتم تجربه اولم بود ممنون از کمکتون تکرارنمیشه! |