تالار گفتمان مانشت
اگه شماره سریالها رو فراموش کنیم میتونیم بازم نتیجه ارشد رو ببینیم؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

اگه شماره سریالها رو فراموش کنیم میتونیم بازم نتیجه ارشد رو ببینیم؟ - پشتکار - ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۱۱ ب.ظ

سلام
یکی از بچه ها کلا هرچی اطلاعات در مورد ثبت نام ارشد و .. داشته از حافظه کامپیوترش پاک شده. کسی میدونه میشه بدون آنها به نتایج و ... دستیافت؟
خیلی ممنونم اگه کمکم کنید.

-----
یه سوال هم خودم دارم: من اگه شبانه قبول شدم و نرفتم باز شال آینده می شه امتحان داد یا شبانه مث روزانه هست؟ در مورد غیر انتفاعی و پیام ور و بین الملل فکر نکنم محدودیتی باشه درسته؟
منتظر پاسخهای شما دوستانم هستم
مرسیSmile

اگه شماره سریالها رو فراموش کنیم میتونیم بازم نتیجه ارشد رو ببینیم؟ - انرژی مثبت - ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ

در مورد شبانه تا اونجایی که من میدونم قانون روزانه صادق نیست یعنی سال بعد می تونید باز هم امتحان بدید.
د رمورد دوستتون هم واقعا نمی دونم راهی هست یا نه. حتی برگه ای رو که حاوی شماره پرونده بود و روی دسته صندلیشون بود رو هم ندارند؟

RE: اگه شماره سریالها رو فراموش کنیم میتونیم بازم نتیجه ارشد رو ببینیم؟ - پشتکار - ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  حتی برگه ای رو که حاوی شماره پرونده بود و روی دسته صندلیشون بود رو هم ندارند؟

نخیر نداره...Huh

RE: اگه شماره سریالها رو فراموش کنیم میتونیم بازم نتیجه ارشد رو ببینیم؟ - a i - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:  
(10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  حتی برگه ای رو که حاوی شماره پرونده بود و روی دسته صندلیشون بود رو هم ندارند؟

نخیر نداره...Huh

فکر کنم اگه بره سازمان سنجش با مدارک ( کارت ملی و شناسنامه یا شاید کپی کارت امتحان و.... ) بهش بدن .

اگه شماره سریالها رو فراموش کنیم میتونیم بازم نتیجه ارشد رو ببینیم؟ - پشتکار - ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ

از طریق سایت کسی امتحان نکرده؟