|
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - نسخهی قابل چاپ |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - 3tare - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر هستم و برای درس VLSI یه موضوع واسه تحقیق و ارائه میخوام میشه منو راهنمایی کنید؟؟ پیشنهاد بدید چه موضوعی بردارم؟ که گیج کننده هم نباشه راستش من اصلا به مباحث این درس علاقه ندارم!! (علاقم تو زمینه های دیگه ست) اما الان اجبار دارم که یه پروژه سر کلاس ارائه بدم!!!!!!!! ممنون میشم |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - narges_r - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ
دقیقا این مشکل من هم هست دوستان اگر من روهم راهنمایی کنید ممنون میشم |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - انرژی مثبت - ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ب.ظ
سلام شرمنده من این درس رو نگذروندم. photovoltaic ها چه ربطی به vlsi داره!!!! بیتش ربه درد درسی می خوره که به نظرم بخوایم هزینه های مربوط به انرژی و یا اثرلت زیست محیطی وسایل گرمایی رو بررسی کنیم. البته این نظر من بود. |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - 3tare - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ب.ظ
میخوام این موضوع رو بردارم : کاربرد vlsi در پزشکی البته اگه مقاله های توپی براش پیدا کنم فکر کنم موضوع جالبی دربیاد. البته امیدوارم |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - 3tare - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
استاد موضوعمو قبول نکرد!!!!!!!!!!! گفت باید تو زمینه ی IC ها باشه. یعنی اتفاقاتی که توی خود رخ IC میده . . مثلا راه های کاهش توان در CMOS و از اینجور چیزا............ کسی فکر یا نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - narges_r - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ
استاد محمدزاده گویا خیلی سخت گیر هستن!
|
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - parsaNA - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ
من تا حالا یه بار در زمینه حل مسائل VLSI تحقیق کردم و به نظرم موضوع VLSI Floorplanning Optimization خیلی خیلی موضوع جذابیه برای این درس . فک کنم باهاش آشنا باشید / بررسی این هست که : فرض می کنیم تعداد ماژول مستطیل شکل با طول hi و عرض wi داریم که این ها متفاوتند . این ماژول ها را به چه ترتیبی طولی و عرضی کنار هم بچینیم که مساحت کل مینیمم بشه . این مساله یک مساله بهینه سازی هستش و کاربردش مثلا تو طراحی CPU با اندازه کم ترینه . البته انواع مختلفی داره که تو بعضی هاش یه سری محدودیت هست که باید رعایت بشه مثل حداکثر فاصله ای که دو تا ماژول می تونند داشته باشند و هزینه های wired و ... من اگه لازم باشه این موضوع رو انتخاب می کنم. |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - firoze - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ
salam,in seminar vlsi ham mozali shode vase ma vala,man ke mozom ghabul shode ama donbale maghale khoobam enshaallah moshkele shoma ham ham beshe man 2 ta mozooam ro ostad rad kard sevomin mozo ro ghabol kard mozooaty ke janbe tahghighaty dare ro rad mikone ostad enshaallah movafagh bashid |
RE: انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - انرژی مثبت - ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ)firoze نوشته شده توسط: salam,in seminar vlsi ham mozali shode vase ma vala,man ke mozom ghabul shode ama donbale maghale khoobamدوست عزیز لطف کنید فارسی بنویسید فینگلیش نوشتن ممنوعه ممنون
|
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - firoze - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۸ ق.ظ
باشه.شرمنده عزیز. |
|
RE: انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - niloo - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
سلام . اینجا کسی با activ hdl کار کرده؟؟؟؟؟؟؟ |
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - 3tare - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۰۱ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: من تا حالا یه بار در زمینه حل مسائل VLSI تحقیق کردم و به نظرم موضوع VLSI Floorplanning Optimization خیلی خیلی موضوع جذابیه برای این درسخیلی مبحث جالبی بود اما خیلـــــی هم سخت بود. چند تا مقاله پیدا کردم تو این زمینه و خوندم... بیخیالش شدم ![]() . اما بالاخره یه موضوعی رو فرستادم، قبول کرد استاد |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - firoze - 10 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سلام سال نو مبارک استاد جواب ایمیل منو نداده! خوش به حالتون والا. |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - 3tare - 27 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ
فیروزه جان بالاخره تایید شدی؟ |
|
انتخاب موضوع پروژه درس VLSI - papillon - 13 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
سلام چند موضوع خوب براتون پیشنهاد می کنم: ۱- طراحی مدار های محاسباتی سریع(و یا کم مصرف) و شبیه سازی با HSPIC ۲- روش های کاهش توان دینامیک مدارات CMOS ۳- پیاده سازی ضرب کننده های سریع با استفاده از compressor ها موفق باشید |