|
|
تحلیل سوال ۹۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
|
تحلیل سوال ۹۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ق.ظ
گزینه ۴ صحیح است . نظر شما چیه ؟ ![]() |
|
تحلیل سوال ۹۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - bahar.computer - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ ق.ظ
منم۴ رو زدم... |
|
تحلیل سوال ۹۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - fatima1537 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۹ ب.ظ
من ۳ زدم |
|
تحلیل سوال ۹۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - sd_javadi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ ب.ظ
ایشالله که منظورش کاتالان بوده .. من ۴ زدم |
|
تحلیل سوال ۹۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - qwerty11 - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ
من گزینه ۱ زدم. چون فکر میکنم انتخاب ۲ از n جواب مسئله هست! ولی ممکنه گزینه ۲ هم صحیح باشه و لازم باشه حالت اولیه هم براش در نظر گرفت. در هر صورت گزینه ۴ خیلی بعیده درست باشه. ویرایش: الآن کلید دفترچه c رو دیدم زده گزینه ۲/ یعنی خاک تو سرم !! سوالی که خیلی مطمئن بودم درست زدم غلط شد! الگوریتم رو که بلد بودم فاجعه جواب دادم امسال! |
|
تحلیل سوال ۹۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - bahar.computer - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ
چه طوری گزینه ی ۲ بدست میاد؟ |
|
تحلیل سوال ۹۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - qwerty11 - 16 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ
ضرب زنجیری بهینه n ماتریس چطوری بدست میاد؟ باید برای هر اندیس i و j ای، ضرب زنجیری بهینه ماتریسهای از i تا j رو بدست بیاریم. خب حالا این چه تعداد زیرمجموعه رو به ما خواهد داد؟ باید ۲ عدد i و j از بین ۱ تا n انتخاب کنیم، البته با این شرط که i و j مساوی هم میتونن باشن. من خودم همین تساوی i و j رو در نظر نگرفتم و باعث شد جوابم غلط باشه! حالتی که i و j با هم برابر هستند در حقیقت حالت اولیه مساله خواهد بود یعنی ضرب زنجیری فقط ۱ ماتریس و در این شرایط واضح است که این عدد برابر با صفر خواهد بود. پس جواب مساله خیلی راحت بدست میاد. یک بار فرض کن i و j با هم برابر نیستند که این حالت برابر انتخاب ۲ از n خواهد شد. یک بار هم فرض کن i و j با هم برابر هستند و این حالت هم برابر n خواهد شد. از جمع ۲ حالت بالا گزینه ۲ بدست خواهد آمد. |