|
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ
گزینه ۴ به نظر صحیح میومد . نظر شما چیه ؟ |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - somayeh kashefi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
به نظر من یا یک درسته یا ۲ شما مطمینید ۴ درسته؟من ۱ رو زدم |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - bahar.computer - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ
من ۲ زدم.... من T(n/2گذاشتم بد حلش کردم |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - somayeh kashefi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ق.ظ
ولی فک کنم گزینه ۱ درسته چون N به توان لگاریتم ۲ در مبنای ۴ کوچکتر از N به توان ۱/۲ هست بنا به فرمول مقایسه جواب میشه گزینه ۱ |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ق.ظ
من از قضیه master حلش کردم چهار شد .شاید هم مال شما درست باشه . |
RE: تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - Mojtaba - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ق.ظ)farahnaz نوشته شده توسط: من از قضیه master حلش کردم چهار شد .شاید هم مال شما درست باشه . دقیقا از قضیه اصلی حل میشه و جواب هم همون ۴ میشه. |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - somayeh kashefi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ
گزینه ی ۴ درسته |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - mfXpert - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ
چهار درسته.با تغییر متغیر هم میشه حلش کزد |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - fatima1537 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ
من گزینه ۱ زدم [tex]n^{log_{4}^{2}}=n^{1/2}=\sqrt{n}[/tex] در نتیجه با توجه به قضیه اصلی چون: [tex]f(n)=\theta (n^{(log_{b}^{a})})[/tex] پس [tex]f(n)=\theta (n^{1/2})=\sqrt{n}[/tex] |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - sd_javadi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ ب.ظ
بدون شک گزینه ۴ درسته |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - مازیار صفایی - ۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ
گزینه ۴/ قضیه اصلی تعمیم یافته |
|
تحلیل سوال ۸۱ ساختمان داده علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۱ ب.ظ
کلید زده گزینه ۳و ۴ . ما که میدونیم گزینه ۴ صحیح است . این ازاون سوالهایی که اعتراض میخواد |