تحلیل سوالات آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تحلیل سوال ۱۳۰ آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ
فرمول [tex]\frac{4f(x)-8f(x \frac{h}{2}) 4f(x h)}{h^{2}}[/tex] یک تخمین برای ......... است . ۱) [tex]{f(x))}'[/tex] با خطای برشی [tex]o(h)[/tex] ۲) [tex]{f(x)}''[/tex] با خطای برشی [tex]o(h^{2})[/tex] ۳) [tex]{f(x)}''[/tex] با خطای برشی [tex]o(h)[/tex] ۴) [tex]{f(x)}'[/tex] با خطای برشی [tex]o(h^{2})[/tex] به نظرم گزینه یک صحیح است نظر شما چیه ؟ |
تحلیل سوالات آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - bahar.computer - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ
من زدم گزینه ی ۳ (۴f(x)-8f(x+h/2)+4f(x+h)/h^2=4f(x)-8(f(x)+h/2f’(x)+h^2/8f’’(x)+….)+۴(f(x)+hf’(x)+h^2/2f’’(x)+….))/h2= -h^2f’’(x)+2h^2f’’(x)+…../h^2=h^2f’’(x)+…../h2 آخه f' که همون اول حذف می شه......؟؟؟ شاید شما درست حل کرده باشید |
RE: تحلیل سوالات آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - sd_javadi - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ ق.ظ
تابلوه که مشتق دومه (به توان دوم h یه نگاه بیاندازی دو تاگزینه میره) برای h هم باید توان ۱ باشه ، میشه اثبات کرد ولی حسش نیست ، مشابه شو زیاد زدم باید همین باشه. |
تحلیل سوال ۱۳۳ آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ ب.ظ
به نظرم گزینه ۴ میشه . درسته ؟ |
تحلیل سوالات آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۶ ب.ظ
گزینه ۱ را زدم . نظر شما چیه ؟ |
تحلیل سوال ۱۰۶ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
گزینه ۴ به نظر صحیح میومد نظر شما چیه ؟ |
تحلیل سوال ۱۰۶ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - bahar.computer - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ
من این سوال رو نزدم... اما الان تست علوم کامپیوتر ۸۷ رو دیدم جوابش میشه در عمل تقسیم ممیز شناور overflow ,under flow داریم . در عمل ضرب هم سریز ندارد پس می شه گزینه ی ۱ |
RE: تحلیل سوال ۱۰۶ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ)bahar.computer نوشته شده توسط: من این سوال رو نزدم...در مانتیس تقسیم سرریز دارد . ولی درکل در نما در اعداد ممیز شناور هم سرریز داریم هم زیر ریز . یعنی گزینه ۲ هم میتونه درست باشه این سوال گنگ به نظر میرسه . |
تحلیل سوال ۱۲۷ آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - somayeh kashefi - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ
بله گزینه ۱ درسته. من همین سوال رو تو نکته برداریام نوشته بودم اولی در مورد عدد حالت هست که عدد حالت همیشه بزرگتر مساوی یک هست دومی هم در مورد نرم ماتریسها درسته |
تحلیل سوال ۱۰۶ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - somayeh kashefi - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ
من گزینه ۴ رو زدم به نظر من خطای سرریز در تمامی عملیات میشه باشه ولی عمل زیرریز فقط در تقسیم می تواند باشد مطمینم گزینه ۴ درسته |
تحلیل سوال ۱۳۳ آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - somayeh kashefi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ
من گزینه ۲ رو زدم گفتم روش ذوزنقه ای و نقطه میانی یه جورایی شبیه هم هستن |
تحلیل سوال ۱۳۳ آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ
در اینکه مرکب ذوزنقه ای میشه شک ندارم . |
تحلیل سوال ۱۳۳ آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - somayeh kashefi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ ب.ظ
یعنی چی ؟یعنی گزینه ۴ درسته؟میشه دلیلشو بگین؟ |
تحلیل سوال ۱۰۶ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - sd_javadi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ
به احتمال زیاد گزینه دو میشه ... خطای سرریز و زیرریز توی توان همه عملیات ها انجام پذیره (اگه اشتباه نکرده باشم دقیقا عین این جمله رو تو پوران مارک کرده بودم) و چون توضیح نداده که منظور مانتیسه یا توان بنظرم دو باید درست باشه. |
تحلیل سوال ۱۳۰ آنالیز عددی علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - somayeh kashefi - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۹ ب.ظ
من گزینه ۱ رو زدم یه جورایی مطمینم درسته از این تیپ سوالا من زیاد حل کردم اشتباه نمیکنم |