تحلیل سوالات اصول سیستم کامپیوتری علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
تحلیل سوالات اصول سیستم کامپیوتری علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ب.ظ
برنامه اسمبلی زیر چه عملی انجام می دهد ؟ mov a,j mov b,l shl b,a not b and c,b ۱) بیت j متغیر c را صفر می کند . ۲) بیت j متغیر c را یک می کند . ۳) متغیر c را j واحد به چپ شیفت می دهد . ۴) متغیرهای c و j را بهم and می کند . من خودم گزینه ۴ را زدم . نظرتون را بدید به نظرم جواب ها یه جوری بود. |
RE: تحلیل سوالات اصول سیستم کامپیوتری علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - MShariati - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ق.ظ
سلام به نظر من گزینه ۱ درسته: در خط سوم عدد ۰۰۰۰۰۰۰۱ به ۱۰۰۰۰۰۰۰ تبدیل می شود (در اینجا J را ۸ گرفتم). خط چهارم ۱۰۰۰۰۰۰۰ را به ۰۱۱۱۱۱۱۱ تغییر می دهد. در نتیجه در خط پنجم بیت ۸ متغیر C صفر می شود. |
تحلیل سوال ۱۰۳ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ
گزینه ۱ به نظر درست میومد .نظر شما چیه ؟ |
تحلیل سوال ۱۰۳ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - sd_javadi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۵ ب.ظ
خیر.... گزینه ۲ میشه .. در گزینه ۱ عمل polling یکی از روش نرم افزاری بررسی اولویت وقفه هست و چون زمان زیادی رو برای بررسی میکنه که کدوم وقفه با اولویت بالاتر درخواست داده برای دستگاه های جانبی کم روش مطلوبیه . |
تحلیل سوال ۱۰۳ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - sd_javadi - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ
در اصل روش پولینگ نیست که بررسی میکنه ، بلکه روش Programmed I/O هست که اینکارو میکنه |
تحلیل سوال ۱۰۳ اصول سیستم علوم کامپیوتر ۱۳۹۱ - farahnaz - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ب.ظ
کلید گزینه ۱ زده . |