تالار گفتمان مانشت
سال ۹۱ مهندسی کامپیوتر بحث و بررسی سوالات - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
سال ۹۱ مهندسی کامپیوتر بحث و بررسی سوالات - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۲۴ ب.ظ

در این تاپیک سوالات نظریه زبان ۹۱ بررسی خواهد شد.

پاسخ های سنجش:
۵۳- ۴
۵۴- ۳
۵۵- ۱
۵۶- ۱
۵۷- ۲

نظریه زبان ۹۱ - martianboy - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ

اون سؤال رابطه هم‌ارزیه رو کسی حل کرد؟ چقد سؤالای نظریه چرت و پرت بودن آخه!: |

RE: نظریه زبان ۹۱ - mp1368 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ

اون سوال که گفته بود هر پیشوند دلخواه رو که بگیریم تعداد a‌ها حداقل باید به اندازه تعداد b‌ها باشه چی زدین؟
هر چهار تا این پیشوند رو تولید می کردن ولی توی سر سوال گفته بود هر رشته‌ی دلخواه رو باید تولید کنه که تو دفترچه C یک و چهار رشته a رو تولید نمی کردن و توی گزینه دو و سه من
as|asbs|LAMBDA رو زدم

RE: نظریه زبان ۹۱ - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط:  اون سوال که گفته بود هر پیشوند دلخواه رو که بگیریم تعداد a‌ها حداقل باید به اندازه تعداد b‌ها باشه چی زدین؟
هر چهار تا این پیشوند رو تولید می کردن ولی توی سر سوال گفته بود هر رشته‌ی دلخواه رو باید تولید کنه که تو دفترچه C یک و چهار رشته a رو تولید نمی کردن و توی گزینه دو و سه من
as|asbs|LAMBDA رو زدم
فکر می کنم همین رو زدم.

بقیه چی؟ سوالات نظریه رو یادم نمیاد.

RE: نظریه زبان ۹۱ - silver - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ

بعد از سیستم عامل باید به سراغ ترور طراح نظریه بریم دسته جمعیBig GrinAngry
من فقط دوتا زدم:
۵۶) L منظم هست و..'Lمنظم چون رشتش محدود بود گزینه ۱
۵۴) مجموعه های هم ارز...گزینه ای که همش b داشت یعنی گزینه ۲

نظریه زبان ۹۱ - martianboy - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ ب.ظ

آره اون گرامرا یکی دوتاشون a رو تولید نمی‌کردن یکیشونم که خیلی پرت بود. درست یادم نیست کدومو زدم.

همین xz و yzها:
من گفتم اولا رشته‌ی تهی باید توی کلاس‌ها باشه. در نتیجه یه گزینه رد شد.
بعد گفتم ab و aab با هم‌دیگه حتما در ارتباطن اینجا. چون ما می‌دونستیم که هر رشته از زبان حتما یا با ab شروع می‌شه یا با aab. برای همین گزینه‌هایی که ab و aab تو دو کلاس مجزا بودن رو هم کنار گذاشتم.

موند دوتا گزینه که یکیش a و b داشت فقط غیر از لامبدا فکر کنم؛ اون یکی یه aa هم اضافی داشت. من دومی رو زدم. امیدوارم غلط نباشه!

اون سؤال که جای حرفاشو یکی در میون پس و پیش کرده بود چی زدین؟ منظم می‌شد؟ من زدم مستقل از متن قطعی. چون می‌شد هی اولی رو بذاری تو پشته، دومی رو بخونی بعد با توجه به چیزی که رو پشته داری حالت بعدی رو تصمیم گیری کنی. دوباره برا حرف سومی همین روند رو ادامه می‌دادیم درست می‌شد. فقط امیدوارم منظم نبوده باشه.

نظریه زبان ۹۱ - HRZ - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ

سوال هم ارزی رو من

a|ab|bab|E

فکر کنم اینجوری بود هرچی بود یه a داشت رو زدم
سوال که جای حرفاشو یکی در میون پس و پیش کرده بود رو من زدم منظمه

RE: نظریه زبان ۹۱ - mp1368 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط:  اون سوال که گفته بود هر پیشوند دلخواه رو که بگیریم تعداد a‌ها حداقل باید به اندازه تعداد b‌ها باشه چی زدین؟
as|asbs|LAMBDA رو زدم
فکر می کنم همین رو زدم.

من این گزینه رو زدم چون اون یکی یه S کم داشت پس عبارت aba تولید نمیشد

RE: نظریه زبان ۹۱ - hamidkhl - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط:  اون سوال که گفته بود هر پیشوند دلخواه رو که بگیریم تعداد a‌ها حداقل باید به اندازه تعداد b‌ها باشه چی زدین؟
as|asbs|LAMBDA رو زدم
منم همینو زدم

نظریه زبان ۹۱ - martianboy - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ

سؤال: فرض کنید L یک زبان منظم باشه. رشته‌های به طول زوجش رو در نظر می‌گیریم. حروفش رو یکی در میون پس و پیش می‌کنیم. یعنی اگه اندیس‌هاش اینجوری بوده اول: ۱۲۳۴۵۶۷۸ می‌شه: ۲۱۴۳۶۵۸۷. اسم اینو می‌ذاریم 'L. این زبان منظمه آیا؟ یا مستقل از متن قطعیه؟ یا مستقل از متنه؟ یا حساس به متنه؟ بهترین گزینه رو انتخاب کنید.

RE: نظریه زبان ۹۱ - مازیار صفایی - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:  
(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط:  اون سوال که گفته بود هر پیشوند دلخواه رو که بگیریم تعداد a‌ها حداقل باید به اندازه تعداد b‌ها باشه چی زدین؟
as|asbs|LAMBDA رو زدم
فکر می کنم همین رو زدم.

همینه جواب
چون ۲ تا گزینه لاندا رو تولید نمی کرد. چون در صورت سوال * بود پس باید لاندا باشه
ان گزینه دیگه هم جوری بود که b‌ها فقط در انتها ظاهر می شدن و فقط این گزینه بود که بعد از b می تونه a بیاد
اگه یادتون باشه صورت سوال گفته هر پیشوندی نه هر عبارتی

نظریه زبان ۹۱ - sarbaz1214 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۱۸ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:  
as|asbs|LAMBDA رو زدم
منم همینو زدم
منم همینو
تقریبا مطمئنم
برای ۳و ۴ مثال نقض پیدا کردم
گزینه ۱ هم یادمه یه محاسباتی کردم و ردش کردم

RE: نظریه زبان ۹۱ - afshinmu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ب.ظ

as|asbs|LAMBDA رو زدم

مطمئنا رشته پوچ باید پذیرفته بشه . پس در دفترچه C فقط دو گزینه ۲و۳ میتونن درست باشن که از بین اون‌ها هم کاملا جواب مشخص بود چون گزینه ۲ b‌ها همش میتونست اضافه بشه( اگه دقیق یادم مونده باشه ). درسته؟پس ۳ میشه نه؟

نظریه زبان ۹۱ - aryaeei - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ ب.ظ

منم همین که لامبدا تولید میکرد و زدم و اونی که گفته بود L پریم منظم من منظم زدم ...؟

نظریه زبان ۹۱ - fatima1537 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ

(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mp1368 نوشته شده توسط:  as|asbs|LAMBDA
من هم همین گزینه رو زدم