بحث در مورد سوالات معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
بحث در مورد سوالات معماری ۹۱ مهندسی کامپیوتر - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
در این تاپیک سوالات معماری ۹۱ بررسی خواهد شد. پاسخ های سنجش: ۶۴- ۴ ۶۵- ۳ ۶۶- ۲ ۶۷- ۲ ۶۸- ۳ ۶۹- ۱ |
RE: معماری ۹۱ - ida_isp - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط: در این تاپیک سوالات معماری ۹۱ بررسی خواهد شد. منم فقط همون که هر دو گزینه ۱و۲ داشت زدم! |
معماری ۹۱ - saba1000 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ
۶ گزینه یک شما چی بوده ؟ |
RE: معماری ۹۱ - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: ۶ گزینه یک شما چی بوده ؟من تازه متوجه شدم که دو جور دفترچه بوده. (دیدم یه B و C نوشته. اما انقدر حول بودم که وقت کم نیاد که ...) اونی که x > 13 - 2y بود فک کنم. یادم نمیاد دقیق. |
RE: معماری ۹۱ - silver - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:نههههههه...اون گزینه که >16 ... داشت(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: ۶ گزینه یک شما چی بوده ؟من تازه متوجه شدم که دو جور دفترچه بوده. (دیدم یه B و C نوشته. اما انقدر حول بودم که وقت کم نیاد که ...) |
RE: معماری ۹۱ - shervinrs - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ)silver نوشته شده توسط:امکان داره غلط باشه. اما من یه مقدار باهاش ور رفتم به نظرم اینطوری بود.(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:نههههههه...اون گزینه که >16 ... داشت(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۰ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: ۶ گزینه یک شما چی بوده ؟من تازه متوجه شدم که دو جور دفترچه بوده. (دیدم یه B و C نوشته. اما انقدر حول بودم که وقت کم نیاد که ...) اگر FA سمت راست Cout تولید می کرد سمت چپی A-B رو حساب می کرد و در غیر اینصورت (اگر Cout سمت راستی ۰ بود) سمت چپی A+B رو حساب می کرد. |
معماری ۹۱ - temptemp2 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۲ ب.ظ
*کدام جمله کنترلی رجیستر A را صفر می کند -----> هر دوگزینه درست بود، یعنی میشه یا A رو صفر کرد بعد ریخت توی A یا B رو لود کرد و صفر کرد و بعد ریخت توی A *اون که مدار چه کار میکرد: گزینه دقیق یادم نیست ولی اونی که if condition A-B else A+B که شرطش هم اونی که ۱۶ نداشت بود. (میشد با امتحان کردن اعداد ۷ و ۴ به ازای A و B شرط رو چک کرد. |
معماری ۹۱ - reza_memari_sharif - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ
با سلام رضا اکبر هستم رتبه ۱ سال ۸۹ سوالات ۳ ۴ ۵ که کاملا سوالات آشنایی هستند هر سال از این سبک سوالات داریم سوال ۱ و ۶ هم احتمالا چیز مشکلی نبوده RTL بوده دیگه سوال ۲ هم جدید بوده و شاید خارج از سیلابس.....احتمالا مال سیلابس درس ریز بوده |
RE: معماری ۹۱ - mohandeszahra - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ
بچهها تعداد آدرسا چند میشد؟ من ۳۷ در آوردم.اونقدر هول وقت بودم که امیدوارم جایی بی دقتی نکرده باشم |
RE: معماری ۹۱ - ida_isp - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: با سلام نه همچین آشنا هم نبودن!!!!!!!!! حالا اینجا تلگرافی نوشتن...این نگاشت مستقیمو مجموعه ای اینا خودش در حد ۳ تا سوال بود! |
RE: معماری ۹۱ - afshinmu - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ب.ظ
بچهها تعجب می کنم در مورد گزینه حرف میزنید ؟؟؟؟ هر دفترچه گزینهها جابه جا میشه پس لطفا اگه یادتونه خود گزینهها رو بگید نه عددشو ۶/ سه داده دودویی ۳ بیتی x, y، A و B تعریف شده است. Datapath زیر چکار می کند. یه گزینه داشت که چون x,y حداکثر ۷ می شدند شرط if همواره غلط می شد و دستور جلوی else هم درست بود و چون شرط if همیشه غلط بود پس مطمئنا این گزینه درست است . حالا اگه گزینه دیگه ای هم درسته( که بعید نیست )این سوال هم دو جوابی میشه (!!!) ولی به احتمال ۹۰% همون گزینه که گفتم درسته |
معماری ۹۱ - anyone - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ
فکر میکنم اون سوال دریچه از یه جایی از کتاب مانو بود احتمالا اخرای فصل ۸،فقط یادم اومد یه شکلی هم واسش تو کتاب بود و یه فرمولی هم داشت!!!! |
معماری ۹۱ - navid-p - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ
if x>13-2y then A-B else A+B |
RE: معماری ۹۱ - hamidkhl - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: if x>13-2y then A-B else A+B منم اینو زدم |
RE: معماری ۹۱ - temptemp2 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: if x>13-2y then A-B else A+B دقیقا همین میشد |