سوال در باره پروفایل - نسخهی قابل چاپ |
سوال در باره پروفایل - mahdieh-Z - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۳۳ ق.ظ
در پروفایل کاربران عملکرد یافتن تمام ارسالها با Find All Thanked Posts کاملا یکی هست باید این طور باشه؟ یا من اشتباه می کنم؟ |
سوال در باره پروفایل - حامد - ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۴۱ ق.ظ
بله همینطوره که شما میگید.اینطور به نظر میرسه که گزینه سپاس کاری انجام نمیده. |
RE: سوال در باره پروفایل - admin - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۸ ب.ظ
مرسی از دوستان . ان شا الله درستش می کنم. |
RE: سوال در باره پروفایل - eshui2007 - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ
برای دریافت نقدی امتیازها باید شماره حساب بدیم |
RE: سوال در باره پروفایل - admin - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)eshui2007 نوشته شده توسط: برای دریافت نقدی امتیازها باید شماره حساب بدیم فعلاً که امتیازتون زیاد نیست! اتفاقاً برنامه ویژه ای واسه امتیاز داریم. البته هنوز آغاز انجمنه و کسی خیلی امتیاز جمع نکرده |
RE: سوال در باره پروفایل - حامد - ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)eshui2007 نوشته شده توسط: برای دریافت نقدی امتیازها باید شماره حساب بدیممن ۹ ریال برای شما فرستادم که هم امتیاز شما رند بشه هم ماله خودم! ------------------------------ البته این پستو که زدم ماله خودم از رندی در اومد! |
RE: سوال در باره پروفایل - admin - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۳:۲۱ ب.ظ)حامد نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)eshui2007 نوشته شده توسط: برای دریافت نقدی امتیازها باید شماره حساب بدیممن ۹ ریال برای شما فرستادم که هم امتیاز شما رند بشه هم ماله خودم! الان من شما رو رند کردم! |
سوال در باره پروفایل - saeed_it - 10 خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۳۰ ب.ظ
آی تی رو هم دریابید |
RE: سوال در باره پروفایل - Soheil - 11 خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۰۰ ب.ظ
نقل قول: برای دریافت نقدی امتیازها باید شماره حساب بدیم نقل قول: اتفاقاً برنامه ویژه ای واسه امتیاز داریم. البته هنوز آغاز انجمنه و کسی خیلی امتیاز جمع نکردهآقا نزنید از این حرفها! فردا دولت به تعداد مانشتیها از آمار بیکاری کم میکنه میگه اشتغال زایی کردیم اینم مدرکش: دبلیو دبلیو دبلیو ... |