![]() |
بحث و بررسی سوالات ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
بحث و بررسی سوالات ساختمان داده ۹۱ فناوری اطلاعات - ehsan_nekooee - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ب.ظ
سوال مرتبه زمانی حلقه while میشد log n? اون قضیه مستر چه طور؟ n^2. درسته؟ |
ساختمان داده - ehsan_nekooee - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ
اون سوال ساختن ارایه دو بعدی از ارایه یک بعدی ... من زدم n^2 log n نظرتون چیه؟ |
RE: ساختمان داده - r_khanom - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط: سوال مرتبه زمانی حلقه while میشد log n? من مثل شما زدم سوال درختAvl چی میشد؟ جواب داشت؟ |
RE: ساختمان داده - ehsan_nekooee - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ)r_khanom نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۷ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط: سوال مرتبه زمانی حلقه while میشد log n? خدا کنه درست زده باشین avl رو من اصلا یادم نبود که چی هست و چه طور ساخته میشه. نزدم اون سوال رو. خیلی حیف شد! البته من طبق همون چیزایی که یادم بود حساب کرددم جواب نداشت |
ساختمان داده - uniquegirl - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ
آره منم جوابشو بدست آورم (AVL) اما توی گزینهها نبود! ![]() |
RE: ساختمان داده - reza_dev - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: آره فکر کنم میشد گزینهای که از چپ اول ۲۰ بعد ۱۲ بعد ... right-left rotate |
ساختمان-ساخت AVL - reza_dev - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ
سه آرایه مرتب هر کدام با N عنصر و ساخت درخت جستجوی متوارن با این سه آرایه در حالت کلی کدام است؟ O(nlogn) ya Omega(nlogn) |
ساختمان-ساخت AVL - ehsan_nekooee - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ
ادغام دو آرایه مرتب با هم یکی با انداره m و دیگری با اندازه n میشه m+n پس جواب فک کنم بشه اوی n. یعنی مرتبه خطی |
RE: ساختمان-ساخت AVL - reza_dev - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط: ادغام دو آرایه مرتب با هم یکی با انداره m و دیگری با اندازه n میشه m+n ساخت درخت جستجوی دودویی با آرایه مرتب در بدترین حالت n^2 حالا اینجا گفته ساخت درخت جستجوی متوازن که فکر کنم Onlogn باشه مطمن نیستم |
RE: ساختمان-ساخت AVL - ehsan_nekooee - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط: ادغام دو آرایه مرتب با هم یکی با انداره m و دیگری با اندازه n میشه m+n ای بابا. فک کنم من متوازنشو ندیدم! |
RE: ساختمان-ساخت AVL - sohrablou - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ
آرایه رو به صورت [i,j] داده بود! که نشون میده دوتا حلقه داره ! |
RE: ساختمان-ساخت AVL - reza_dev - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ)sohrablou نوشته شده توسط: آرایه رو به صورت [i,j] داده بود! که نشون میده دوتا حلقه داره !فکر کنم شما یه سوال دیگه رو میگید که A[I,J] که با پویا می شد N^2 این یه سوال دیگه هست |
ساختمان داده - m.safarzadeh - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ
سوال AVL چرا جواب داشت ۱۴ میومد جای ۱۲ تو دفترچه c گزینه ۳ میشد |
RE: ساختمان داده - it866 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: آره اره منم همین که اولش ۲۰ بعد ۱۲///رو زدم |
RE: ساختمان داده - saeed_435 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: این سوال از اون دوران خفنها بود که کل درخت بهم میریزه و من هیچوقت نمیفهمم.بیـــــــــــــــــخـــــــــــــــــیال ! ![]() اون سوال مرتبه زمانیم الگوربتم پویا بود ـفک کنم میشد O(n) |