![]() |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات مهندسی نرم افزار ۹۱ فناوری اطلاعات - samaneh.s1 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ
بررسی سوالات |
مهندسی نرم افزار - kamari - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ب.ظ
سوال اول که می شد: تحلیل ریسک |
مهندسی نرم افزار - samaneh.s1 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ
بچهها جواب سوال پیچیدگی cyclomaticچی میشد؟آیا۵میشد؟ |
مهندسی نرم افزار - n_h - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ب.ظ
سوال اتصال کدوم مطلوبتر بود؟ در کل نرم افزارش خوب بود آسون بود اره جوابش ۵ بود پیچیدگی |
مهندسی نرم افزار - samaneh.s1 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ
سوالی که کدوم نوعcouplingمطلوبه چی؟داده میشد؟ |
مهندسی نرم افزار - n_h - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۳ ب.ظ
در مورد سوال اول مطمئنی؟ (۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ)samaneh.s1 نوشته شده توسط: سوالی که کدوم نوعcouplingمطلوبه چی؟داده میشد؟ قکر کنم داده بود ولی مطمئن نیستم |
مهندسی نرم افزار - samaneh.s1 - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
سوال اول بجزتحلیل ریسک چی میتونست باشه؟ |
RE: مهندسی نرم افزار - neilabak - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۵ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ)samaneh.s1 نوشته شده توسط: سوالی که کدوم نوعcouplingمطلوبه چی؟داده میشد؟ چرا نیاز؟؟ ![]() |
RE: مهندسی نرم افزار - ehsan_nekooee - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ)samaneh.s1 نوشته شده توسط: سوال اول بجزتحلیل ریسک چی میتونست باشه؟ من زدم ساختن نمونه اولیه بقیه گزینهها مصاحبه و مشاهده که فک کنم خیلی پرت بودن |
مهندسی نرم افزار - shabgard - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ب.ظ
سلام آره میشد نیازمندی سازمان چون گفته بود در زمان طراحی سوالای قبلیم جواباتون درسته من سال سومم بود(با کوله باری از تجربه) |
RE: مهندسی نرم افزار - sohrablou - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ب.ظ
مرجع: مهندسی نرم افزار دکتر اسلام ناظمی روش های ارتباط با مشتری برای تحلیل نیازها مشاهده - مصاحبه و ... البته با نمونه اولیه نیز میشه سیستم رو تحلیل کرد. |
مهندسی نرم افزار - shabgard - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ
نمونه اولیه و مشاهده و مصاحبه هستن تحلیل ریسک نیستش |
RE: مهندسی نرم افزار - ehsan_nekooee - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: فکر کنم نوشته بود کدام گزینه نیست؟ نمونه اولیه که بود . این طور نیست؟ خب دیگه. ساختن نمونه اولیه که روش استخراج خواستهها فک کنم نباشه البته اصلا مطمئن نیستم ها، استرس بهتون وارد نشه |
RE: مهندسی نرم افزار - neilabak - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ب.ظ)shabgard نوشته شده توسط: سلام مگه نگفته بود کدوم برای زمان طراحی هست؟ نیازمندیها که تو مرحله تعریفه ؟ درسته؟ |
مهندسی نرم افزار - kamari - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
من با ایشون موافقم... |