تالار گفتمان مانشت
تست ۶۸ کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

تست ۶۸ کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۸۹ - mosavat - 28 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۲ ب.ظ

من چند بار سوال ۶۸ رو حل کردم ولی به جوابی نرسیدم

همونی که در مورد بافر سه حالته بود

کسی تونست به جواب برسه ؟!

توضیح میدین لطفا ؟!

صورتش رو تو یه فایل تصویری همین پایین گذاشتم ...

یک سوال مشکوک در منطقی - ف.ش - ۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۵ ب.ظ

منم خیلی وقت گذاشتم فقط به این نتیجه رسیدم که اگه a=0,b=0,c=0 باشه جواب میشه ۱ به خاطر همین NOR رو انتخاب کردم ولی فکر کنم NAND میشد!!

یک سوال مشکوک در منطقی - rubic - 29 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ

Nor میشد نکتش اینجا بود که نباید not رو روی همه میکشیدید

RE: یک سوال مشکوک در منطقی - parvaz_hj - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۰ ق.ظ

کافیه چند تا عدد بدید مدام nand رد میشه اما اعدادی که بدی اگه nand را قبول کنه حتما nor را قبول می کرد....من توی خونه باز حلش کردم.....هر کاری کردم nor رد نشد!!!! وقتی هم هر سه ۱ باشن هم nand 0 مبشه هم nor پس نقیض نیست!!!!

اونایی که مدار کشیدن و ساده کردند ترتیب ساده کردن را بگن که چطور nor نشد!!!

یک سوال مشکوک در منطقی - امیدوار - ۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ

دوستان خسته نباشید . این مدار در حالات ۱ و۳ و ۵ و ۷ که متغییر c=1 است ورودی بالا را انتخاب میکنه که خروجی مدار صفر میشه توی حالت abc=010=2 بافر بالایی که مربوط به b است انتخاب میشه و ورودی صفر رو not میکنه و یک میاد پشت بافر پایینی c خوب ورودی not میشه و صفر میده بیرون توی حالات ۴و ۶ هم همین طور فقط توی حالت abc=000 خروجی مدار یک میشه و در تمام حالات دیگه صفر میشه و جواب nor میشه. nand عکس این مدار عمل میکنه و توی تمام حالات بجز abc=111=7 یک میشه.

یک سوال مشکوک در منطقی - raminbarca - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ب.ظ

سلام.
من اول با این شکلی که دوستمون گذاشتن حل کردم دیدم هیچ گیتی نمی شه گفتم حتماً سر جلسه هم غلط زدم! بعد دیدم گفتین جای ۰ و ۱ باید عوض شه فهمیدم درست زدم Big Grin
جواب nor می شه، tristate بالایی (طبقه‌ی نزدیک به خروجی) که هیچ وقت جواب رو ۱ نمی کنه پس یه ضریب c~ داریم توی جواب، از طرفی tristate پایینی not داره، پس تو عبارتی که باید در c~ ضرب بشه یه not کلی داریم. حالا تو طبقه‌ی اول به ازای b+~ba خروجی یک می شه، اما این عبارت با b+a برابره، پس خروجی نهایی می شه:
~c~(a+b)=~c~a~b=~(a+b+c)

یک سوال مشکوک در منطقی - سوال ۶۸ - bahar - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۷ ب.ظ

دوستان من سختم nor درآوردم میتونید از جدول سه متغیره برید یا حتی دو تا not رو خنثی کنید با حوصله حل کنید جواب nor ..یادم باشه فقط سطر اول a بار میشه که معادل nor abc

یک سوال مشکوک در منطقی - سوال ۶۸ - Hosein_2003 - 05 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۰۵ ق.ظ

nor بود. این در واقع سوال vlsi هستش

خروجی بافر ۳ حالته و سوال ۶۶ کامپیوتر ۹۰ - khirm - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ق.ظ

بچه‌ها بافر سه حالته که ضمیمه شده خروجی ش چی میشه؟
a'b
یا
'(ab)
تو سوالهای پوران '(ab) رو گرفته. و وقتی این طوری میگیرم سوال ۶۶ سال ۹۰ رو که حل میکنم میرسم به c + c' که میشه ۱!
جواب سوال:۳

RE: خروجی بافر ۳ حالته و سوال ۶۶ کامپیوتر ۹۰ - پشتکار - ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ

راه حل به این صورته:

[tex]\overline{c}.\overline{(b.\overline{0} \overline{b}.\overline{\overline{a}})} c.\overline{1}=\overline{a}.\overline{b}.\overline{c}[/tex]