اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ - - rasool - - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ
الله ببخشید اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ بیرون اومده؟ کدوم سوالات حذف شده اند و یا اینکه کلیدشون اصلاح شده؟ چون توی سایت دکتر قدسی فقط تا ۸۹ رو داره. ممنونم. |
اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ - fatima1537 - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ ب.ظ
من از روی کتابهای کنکور که میخونم میبینم اونها تعدادی از تستها رو حذفیات اعلام کردند.و این تستها توی همه کتابها مشترکن حذف اعلام شدند.بعضی کتب اونها رو حل کردند بعضیها هم حل نکردند پارسال ۲ تست سیستم عامل و ۲ تا هم از ساختمان داده حذف شدند. |
اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ - shervinrs - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۲ ب.ظ
در کتابی که توسط سنجش منتشر شده تست های زیر حذف شده: دفترچه اول: تست ۵۱ ساختمان داده تست ۵۲ ساختمان داده تست ۷۵ سیستم عامل دفترچه دوم: تست ۱۴ دیجیتال همچنین در تست ۴۰ پایگاه داده دو گزینه به عنوان گزینه صحیح اعلام شده |
RE: اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ - yaser_ilam_com - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: من از روی کتابهای کنکور که میخونم میبینم اونها تعدادی از تستها رو حذفیات اعلام کردند.و این تستها توی همه کتابها مشترکن حذف اعلام شدند.بعضی کتب اونها رو حل کردند بعضیها هم حل نکردند سلام عیدتون مبارک دوستان اگه در مورد اصلاحیه سال ۸۸ هم ما رو با خبر کنید ممنون میشم (در مورد ۸۷ ، ۸۹ ، ۹۰ صحبت شده) |
اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ - fatima1537 - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ
به نظر من مبنای اصلاحیه همون کتاب سنجش یا کتاب تستهای معتبر دیگه هست . سرفرصت توی کتاب تست سنجش نگاه میکنم و اطلاع میدم. آخه بایگانیشون کردم! |
اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ - مورتن - ۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
درمورد IT نیز محبت بفرمایید. |
RE: اصلاحیه کلید کنکور ۹۰ - yaser_ilam_com - 08 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: به نظر من مبنای اصلاحیه همون کتاب سنجش یا کتاب تستهای معتبر دیگه هست . سرفرصت توی کتاب تست سنجش نگاه میکنم و اطلاع میدم. آخه بایگانیشون کردم! ممنون دوست عزیز پیدا کردم |