تالار گفتمان مانشت
۳۶ it90 لطفا حواب بدید - نسخه‌ی قابل چاپ

۳۶ it90 لطفا حواب بدید - rad.bahar - 02 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ ق.ظ

من این سوال قبلا هم پرسیدم و لی کسی چواب نداده تو را خدا حواب بدید
در این سوال گزاره زیر غلط است لطفا با ذکر بک مثال علت را توضیح دهید
[تصویر:  63895_1_1379095801.jpg]
لطفا جواب بدید

۳۶ it90 لطفا حواب بدید - fatima1537 - 02 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ق.ظ

خود سئوال رو هم اگر ممکنه بذارید

۳۶ it90 لطفا حواب بدید - Jooybari - 02 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ق.ظ

متنش واضح نیست.

RE: 36 it90 لطفا حواب بدید - rad.bahar - 02 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ق.ظ

(۰۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ق.ظ)Lakikharin نوشته شده توسط:  متنش واضح نیست.

ضمیمه کردم امیدوارم واضح باشد

۳۶ it90 لطفا حواب بدید - Jooybari - 02 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ق.ظ

کران بالای هر زیرمجموعه عضوی از مجموعست که توی نمودار هاسه بالای همه اعضای زیرمجموعمون باشه. این عضو لزوماً عضو زیرمجموعمون نیست.
مجموعه های زیر رو درنظر بگیرین:

[tex]A=\{\phi , \{a\},\{b\},\{c\},\{d\},\{a,b\},\{c,d\},\{a,b,c,d\}\}[/tex]
[tex]B=\{\{a\},\{b\},\{c\}\}[/tex]

اگه رابطمون [tex]\subseteq[/tex] باشه، (رابطمون شرایط بازتاب و پادتقارن و تعدی رو داره. پس مرتبه.) کران بالای مجموعه B میشه {a,b,c,d} و عضو {a,b,c} که اشتراک اعضامونه نمیتونه باشه. دلیلش هم اینه که این عضو اصلاً توی مجموعه مرجعمون یعنی A نیست. پس رابطه گزینه ۳ وقتی درسته که اشتراک اعضای زیرمجموعمون عضو مجموعه مرجع باشه.

RE: 36 it90 لطفا حواب بدید - rad.bahar - 02 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ

(۰۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ق.ظ)Lakikharin نوشته شده توسط:  کران بالای هر زیرمجموعه عضوی از مجموعست که توی نمودار هاسه بالای همه اعضای زیرمجموعمون باشه. این عضو لزوماً عضو زیرمجموعمون نیست.
مجموعه های زیر رو درنظر بگیرین:

[tex]A=\{\phi , \{a\},\{b\},\{c\},\{d\},\{a,b\},\{c,d\},\{a,b,c,d\}\}[/tex]
[tex]B=\{\{a\},\{b\},\{c\}\}[/tex]

اگه رابطمون [tex]\subseteq[/tex] باشه، (رابطمون شرایط بازتاب و پادتقارن و تعدی رو داره. پس مرتبه.) کران بالای مجموعه B میشه {a,b,c,d} و عضو {a,b,c} که اشتراک اعضامونه نمیتونه باشه. دلیلش هم اینه که این عضو اصلاً توی مجموعه مرجعمون یعنی A نیست. پس رابطه گزینه ۳ وقتی درسته که اشتراک اعضای زیرمجموعمون عضو مجموعه مرجع باشه.

با تشکر از جوابتان
در تغریف کران بالا داریم که:
مجموعه با ترتیب جزیی a و زیر محموغه b از ان در نظر بگیرید z عضو a را کرانه بالایی b خوانده می شود هر کاه به ازای همه اعضای b مانند m داشته باشیم m<= z یعنی m با z زابطه دارد
یا توحه به محموغه A و B که تعریف کردید روابط زیر را داریم

کران بالای B:
کران بالای {a,b,c} برابر {a,b,c,d}

LUB تمام اعضای B:
LUB({{a},{b}}) = {a,b} i
LUB({{a,b},{c}}) = {a,b,c,d} i

می دانیم در تعریفی گه برای lub امده عضوی در کران بالا منظور است که با بقیه اعضای ان کران در ارتباظ است
در متالی که ذکر کردید کران بالای B فقط یک عضو {a,b,c,d} را دارد
که همین عضو LUB
{a,b,c} می باشد جون {a},{b},{c} هر سه با عضو {a,b,c,d} در رابطه اند

با این حساب جون کران بالای B و LUB تمام اعضای B با هم برابر می شوند گزاره بیان شده در تست درست می شود ؟؟؟؟
لطفا بگویید کچا اشتباه کردم

۳۶ it90 لطفا حواب بدید - Jooybari - 03 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ

مجموعه B تعریف شده یک کران بالا داره که اون کران بالا، [tex]\cup _{i\in I}a_i[/tex] نیست. این یه مثال نقض برای رد این گزینست. فکر کنم اختلاف جواب شما و من بخاطر علامت [tex]\cup [/tex] باشه. این علامت به نظرم علامت اشتراکه نه کران بالا. یعنی مجموعه ای که از اشتراک اعضای مجموعه B ساخته میشه. یعنی همون {a,b,c}. کران بالای B مجموعه {a,b,c} نمیشه. چون این عضو اصلاً عضو A نیست.