کمک فوری علوم تحقیقات یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
کمک فوری علوم تحقیقات یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - liliyana - 16 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ
خواهشاً دوستان راهنمایی کنند که در تهران برای رشته نرم افزار کدوم واحد بهتره (شمال جنوب یا علوم و تحقیقات) دوستانی که پارسال شرکت کردند لطف کنند توضیح بدند که کدوم واحد رو انتخاب کنم. و کدوم واحد ترازه بالاتری نیاز داره؟ مثلاً با یه رتبه مشخص احتمال تهران جنوب بیشتره یا علوم و تحقیقات تورو خدا زود بگین شانسم واسه کدوم بیشتره؟ |
کمک فوری علوم تحقیقات یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - luna - 16 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ
علوم تحقیقات اگه قبول هم نشدید خودش تهران و شمال و مرکز رو بعد علوم تحقیقات چک می کنه. اگه رتبتون رسید به اون یکی واحدا اونجاها قبول می شید. |
کمک فوری علوم تحقیقات یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - liliyana - 20 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ ب.ظ
بچهها نظر بدین |
کمک فوری علوم تحقیقات یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - pos - 20 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۵۶ ب.ظ
من تا حالا واسه آزاد امتحان ندادم واسه همین نمی دانم چه طور هست ولی اونطور که شنیدم علوم تحقیقات بهتر هست. |
RE: کمک فوری علوم تحقیقات یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - mojtaba14405 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ)liliyana نوشته شده توسط: خواهشاً دوستان راهنمایی کنند که در تهران برای رشته نرم افزار کدوم واحد بهتره (شمال جنوب یا علوم و تحقیقات) به نظر منبه ترتیب: ۱-علوم و تحقیقات ۲-جنوب ۳-مرکز! ۴-قزوین! ۵-شمال البته من آزاد نبودم ولی کمی پرس و جو کردم اینارو میگن! حالا نمیدونم کدوم کامپیوتر داره! |
کمک فوری علوم تحقیقات یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - bahar_1483273 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ق.ظ
سلام دوستان عزیز به نظر شما انتقالی گرفتن یا مهمان شدن از علوم تحقیقات به دانشگاه ازاد امکان پذیر هست؟ خیلی برام مهمه ، لطفا جواب بدید با تشکر |