![]() |
اشکالی در قالب سایت - نسخهی قابل چاپ |
اشکالی در قالب سایت - setaiesh - 29 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ
نمی دونم این مساله برای شما هم هست یا نه، که در انجمن ها(furom) در قسمت تیتر مطالب، تاریخ پستهای ارسالی دوستان دقیقا با شماره پست ارسالی (با علامت# مشخص میشود) در تیتر موضوع در یک جا قرار دارد و هیچ کدام به درستی قابل رویت نیست. اگر این مشکل رو حل کنید عالی میشود. ممنون |
اشکالی در قالب سایت - admin - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۲ ق.ظ
من که چنین مشکلی ندارم لطفاً روی انجمن یه Ctrl+F5 استفاده کنید. |
RE: اشکالی در قالب سایت - asemani - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۵ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: نمی دونم این مساله برای شما هم هست یا نه، که در انجمن ها(furom) در قسمت تیتر مطالب، تاریخ پستهای ارسالی دوستان دقیقا با شماره پست ارسالی (با علامت# مشخص میشود) در تیتر موضوع در یک جا قرار دارد و هیچ کدام به درستی قابل رویت نیست. منم همینجوری میبینم چند دفعه می خواستم بگم یادم رفت با ctrl+f5 هم درست نشد. |
اشکالی در قالب سایت - admin - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۷ ق.ظ
احتمالاً مشکل از IE باشه. من فعلاً که نمی رسم چک کنم. شما فعلاً مرورگر رو عوض کنید ![]() ممنونم از توجهتون. |
RE: اشکالی در قالب سایت - Soheil - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: نمی دونم این مساله برای شما هم هست یا نه، که در انجمن ها(furom) در قسمت تیتر مطالب، تاریخ پستهای ارسالی دوستان دقیقا با شماره پست ارسالی (با علامت# مشخص میشود) در تیتر موضوع در یک جا قرار دارد و هیچ کدام به درستی قابل رویت نیست.من هم هر دفعه با کامپیوتر های دانشکده میام مانشت اینجوری میشه ولی با کامپیوتر خودم مشکلی نداره! احتمالا ایراد از تنظیمات سیستم عامل یا نسخه مرورگرتونه، چون الان با کروم و۸ IE و فایرفاکس و MineField چک کردم درست بود!! باید ببینیم کسی هست که با اکس پی بیاد و این مشکل رو نداشته باشه یا یکی که با ۷ یا ویستا میاد و این مشکل رو داره!! |
اشکالی در قالب سایت - setaiesh - 30 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ
اگر کمک میکنه: ویندوز من ویستا و IE 8 است! |
RE: اشکالی در قالب سایت - Soheil - 30 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: اگر کمک میکنه: ویندوز من ویستا و IE 8 است!احتمالا ایراد از تنظیمات مرورگرتون هستش! چون خودم با همینا معمولا میام مانشت و ایرادی ندیدم! این مشکل رو هم اکثرا در ویندوز اکس پی دیدم. |
اشکالی در قالب سایت - asemani - 30 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۵۵ ب.ظ
ویندوز من اکس پی هست و از IE 8 که استفاده می کردم همینجوری بود ولی الا ن که IE 6 و OPERA نصب کردم مشکلی نداره . انگار مشکل فقط از IE 8 هست. |