![]() |
[درخواست راهنمایی] فناوری جدید وب - نسخهی قابل چاپ |
[درخواست راهنمایی] فناوری جدید وب - هاتف - ۲۲ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ
سلام برای یکی از دروس این ترم باید مطلبی در مورد یکی از فناوری های جدید طراحی وب آماده کنم، مثلا یکی از بچهها HTML5 رو ارائه داد، من اطلاعات و وقت کافی رو برای اینکار ندارم، اگر شما در این موارد پیشنهادی دارید که مثلا روی چی کار کنم و منابعی در دست دارید ممنون می شم کمکم کنید. مثلا یکی می گفت روی Jquery کار کنم و اسلاید بسازم برای ارائه ام. حالا موندیم کنکور رو بخونیم، پروژه بسازیم، امتحات پایان ترم بدیم یا سر کلاس معماری دانشگاه بشینیم که شبیه مدارمنطقی پیشرفته است تا معماری ![]() |
RE: [درخواست راهنمایی] فناوری جدید وب - مازیار صفایی - ۲۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۲ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: سلام jQuery خیلی خوبه. ولی باید اونقدر تجربه از طراحی وب و جاوااسکریپت داشته باشی تا بتونی درست مفهوم jQuery رو برسونی که شبیه کشتی نجاته! ![]() |
RE: [درخواست راهنمایی] فناوری جدید وب - farnoosh - 22 آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ب.ظ
سلام AJAX هم موضوع خوبیه.فایل زیر درمورد AJAX . |
[درخواست راهنمایی] فناوری جدید وب - هاتف - ۲۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ
خوب JQuery کشتی باشه من فقط یه Introduction و چندتا Sample بدم فکر کنم کافی باشه، البته Ajax هم مطلب خوبیه اما انگار کمی زیادی همه جا بررسی شده. (۲۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ)asgharian نوشته شده توسط: به نظرم تو متدولوژی های طراحی وب سایت کار کنیدممنون، این بیشتر نظرم رو جلب کرد چون نشنیده بودم، می تونید یه مختصر توضیحی بدید که چیه و چندتا منبع برای مطالعه بیشتر؟ |