گرامر زبان - نسخهی قابل چاپ |
گرامر زبان - homa - 12 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ب.ظ
اگر [tex]L_{1}=\left \{a ^{n}b^{m}:n>=0,m>n \right \}[/tex] و [tex]L_{2}=\left \{a ^{n}b^{n-3}:n>=3 \right \}[/tex] گرامر ---->[tex]L_{1}-\overline{L_{2}}[/tex] چی میشه؟؟؟ |
RE: گرامر زبان - ف.ش - ۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ب.ظ
[tex]L_{1}-L_{2^{}}'= L_{1}\cap L_{2}[/tex] اشتراک دو تا زبان رو به دست میاریم: از اونجایی که L2 زیر مجموعه L1 است چون n>n-3 هست و n,n-3>=0 هستند. پس اشتراک اونها همون L2 میشه. گرامر L2 هم با یک تغییر متغیر ساده بدست میاد: کافیه به جای n-3 بگذارید m و به جای n بگذارید m+3 و m>=0 قرار بدید. حالا زبان شما به فرم: tex]a^mb^mb^3] [/tex] در میاد که گرامرش رو میتونید بنویسید. |
RE: گرامر زبان - homa - 12 آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: [tex]L_{1}-L_{2^{}}'= L_{1}\cap L_{2}[/tex] L2 زیر مجموعهی L1 نیست یک مثال هم این که در L2 رشتهی a3 رو داریم اما تو L1 نداریم |
RE: گرامر زبان - shadi - 12 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ب.ظ
تهی میشه |
RE: گرامر زبان - Ali-B - 12 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
- منم فکر میکنم اشتراکشون تهی میشه!! - اگه در زبان اولی n>m باشه، سوال قشنگتر میشه (شاید اشتباه تایپی باشه) |
RE: گرامر زبان - ف.ش - ۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ)homa نوشته شده توسط: L2 زیر مجموعهی L1 نیست یک مثال هم این که در L2 رشتهی a3 رو داریم اما تو L1 نداریم ببخشید من دقت نکردم فکر کردم n>m هست. پس اشتراکشون تهی میشه. |