[خرید] جزوه امار احتمال - نسخهی قابل چاپ |
[خرید] جزوه امار احتمال - roz1 - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۷ ق.ظ
سلام دوستان من جزوه امار احتمال موسسه پارسه رو میخوام کسی میتونه اون رو برام تهیه کنه؟ ممنون میشم اگه میتونید کمکم کنید حتی اگه جزوه مربوط به سالهای پیش باشه من خریدارم |
خرید جزوه امار احتمال - grayman - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۸ ب.ظ
سلام - من جزوشو دارم. اگه میخواید بگید چطور و چه جوری بهتون برسونم |
خرید جزوه امار احتمال - arezoo.j - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۳ ب.ظ
فک کنم لینکش تو نت هست |
خرید جزوه امار احتمال - grayman - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۴۶ ب.ظ
من آمار صنایع سیستم رو دارم که جزوش ۳۵۰ صفحه هست و رو نت ندیدم تا حالا. اگه روی نت پیدا کردید که چه بهتر |
RE: خرید جزوه امار احتمال - rezvan_m - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۷ ق.ظ)roz1 نوشته شده توسط: سلام دوستان پیدا کردید منم می خوام اگر منم پیدا کردم به شما می دم. |
RE: خرید جزوه امار احتمال - roz1 - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۳ ب.ظ
پیدا کردید منم می خوام مرسی از توجهت حتما اگه تونستم گیرش بیارم بهتون خبر میدم. از اونجایی که جوینده یابنده است بهش میرسم |
خرید جزوه امار احتمال - ف.ش - ۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ
من کتاب مهندس نیکوکار رو دارم که نو هست قیمت جدیدش ۱۴۰۰۰ اما من خریدم ۱۰۰۰۰ اما به خاطر اینکه میخوام پارسه رو بخونم و لازمش ندارم میفروشم ۹۰۰۰ . |
RE: خرید جزوه امار احتمال - Soheil - 21 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من کتاب مهندس نیکوکار رو دارم که نو هست قیمت جدیدش ۱۴۰۰۰ اما من خریدم ۱۰۰۰۰ اما به خاطر اینکه میخوام پارسه رو بخونم و لازمش ندارم میفروشم ۹۰۰۰ .چقدر صادقانه! چرا موضوع [فروش] براش درست نکردید؟ |
RE: خرید جزوه امار احتمال - ف.ش - ۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من کتاب مهندس نیکوکار رو دارم که نو هست قیمت جدیدش ۱۴۰۰۰ اما من خریدم ۱۰۰۰۰ اما به خاطر اینکه میخوام پارسه رو بخونم و لازمش ندارم میفروشم ۹۰۰۰ .چقدر صادقانه! کجاش صادقانه بود خوب روش زده ۱۰۰۰۰ اما روزی که رفتم بخرم گفتن چاپ جدید ۱۴۰۰۰ شده. |
RE: خرید جزوه امار احتمال - Soheil - 21 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:فکر کردم قیمت روش همون ۱۴ تومنه!(21 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من کتاب مهندس نیکوکار رو دارم که نو هست قیمت جدیدش ۱۴۰۰۰ اما من خریدم ۱۰۰۰۰ اما به خاطر اینکه میخوام پارسه رو بخونم و لازمش ندارم میفروشم ۹۰۰۰ .چقدر صادقانه! |
RE: خرید جزوه امار احتمال - Fardad-A - 21 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۵ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:فکر کردم قیمت روش همون ۱۴ تومنه!(21 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(21 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من کتاب مهندس نیکوکار رو دارم که نو هست قیمت جدیدش ۱۴۰۰۰ اما من خریدم ۱۰۰۰۰ اما به خاطر اینکه میخوام پارسه رو بخونم و لازمش ندارم میفروشم ۹۰۰۰ .چقدر صادقانه! ایشان دکترای ریاضی دارن مهندس نیستند.. اگر کتاب آمار و احتمال پارسه نوشته مهندس طورانی رو میخواهید،میدان انقلاب ،روبروی سینما بهمن،کتابفروشی محسن تا سه هفته پیش داشت.. قیمتش هم ۷۵۰۰ تومان بود. |
RE: خرید جزوه امار احتمال - ف.ش - ۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۱ ق.ظ
اشتباه لپی بود. باشه دکتر نیکوکار اگه اینقدر توی درس هم دقیق باشید حتما رتبه ۱ میشید. |
RE: خرید جزوه امار احتمال - Fardad-A - 21 مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۱ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: اشتباه لپی بود. باشه دکتر نیکوکار کلا" انگیزهام واسه ارشد فقط رتبه یک هست،حتی به ۲ هم فکر نمیکنم |
RE: خرید جزوه امار احتمال - rezvan_m - 21 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اگر کتاب آمار و احتمال پارسه نوشته مهندس طورانی رو میخواهید،میدان انقلاب ،روبروی سینما بهمن،کتابفروشی محسن تا سه هفته پیش داشت.. قیمتش هم ۷۵۰۰ تومان بود. مرسی واقعا خوشحال شدم |
خرید جزوه امار احتمال - ف.ش - ۲۲ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ
میتونید یه آگهی رایگان توی این سایت بدین یا با آگهی دهندهها تماس بگیرید.http://www.niazpardaz.com |