![]() |
سوالات ریاضی هر چند ساده - نسخهی قابل چاپ |
سوالات ریاضی هر چند ساده - ghalb - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ ق.ظ
سلام امیدوارم کسانیرو که اینجا سوال می پرسن رو مسخره نکنید! من دارم ریاضی مهندسی می خونم بدست اوردن(( arctan(-sqrt(3 یادم رفته کسی می تونه کمک کنه؟ |
RE: سوالات ریاضی هر چند ساده - grayman - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ب.ظ
کد: arctan(-sqrt(3)) = x این اولین جوابشه و با توجه به دامنه تابع arc tan می تونید جواب های دقیق x تو بازه مورد نظر رو پیدا کنید.
|
RE: سوالات ریاضی هر چند ساده - ghalb - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ب.ظ)grayman نوشته شده توسط: ممنون از جوابتون اما سوال اصلی من همینجاست که چطوری pi/3 بدست اومده؟ تو کتاب هم ۲pi/3 , 5pi/3 بدست اورده چطوری اینارو از تو دامنه پیدا می کنیم؟ |
RE: سوالات ریاضی هر چند ساده - grayman - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۱۹ ب.ظ)ghalb نوشته شده توسط:به راحتی. tan چه زاویه ای رادیکال ۳ می شه؟ اولین جواب pi/3 هست دیگه. حالا اینجا چون منفی رادیکال ۳ بود اولین جواب pi/3 - می شه . دامنه تابع arc tan بین pi/2 , -pi/2 هست. پس جوابها باید مقادیری از x باشه که tan اونا منفی باشه. یکی از اونها ۲pi/3 و دیگری که همون جواب اولی که گفتم pi/3 - که معادل هست با ۵pi/3(19 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ ب.ظ)grayman نوشته شده توسط: کد: -pi/3 = 2pi - pi/3 = 5pi/3 |
سوالات ریاضی هر چند ساده - yasemi - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۳۲ ب.ظ
دوست عزیز اینجا کسی رو به خاطر اینکه چیز رو بلد نباشه مسخره نمیکنن دلیل نداره ما اینجا دور هم جمع شدیم که به هم کمک کنیم . پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه به گفته حافظ: عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت----------------------------------------------- که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش ---------------------------------------------- هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست----------------------------------------- همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت سر تسلیم من و خشت در میکدهها -------------------------------------------------- مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل ------------------------------------------------------ تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس -------------------------------------------------- پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت حافظا روز اجل گر به کف آری جامی---------------------------------------------------- یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت |
سوالات ریاضی هر چند ساده - setaiesh - 09 آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ
من این فرولهای مثلثاتی رو یادم رفته. اینهایی که برای دبیرستان میخوندیم مخصوصا. مثل: cos(a) * cos(b)=? برابر چند میشه؟ و بقیه شون رو هم اگه بگید ممنون میشم. |
RE: سوالات ریاضی هر چند ساده - asemani - 10 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۵۳ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: من این فرولهای مثلثاتی رو یادم رفته. اینهایی که برای دبیرستان میخوندیم مخصوصا. اخر هر کدوم یهiگذاشتم که درست نشون بهده پس جزو رابطه نیست ضرب به جمع: sin(a)*cos(b)=1/2[sin(a+b)+sin(a-b)]i cos(a)*cos(b)=1/2[cos(a+b)+cos(a-b)]i sin(a)*sin(b)=-1/2[cos(a+b)-cos(a-b)]i جمع به ضرب: [sin(a)+sin(b)=2sin[(a+b)/2]*cos[(a-b)/2 cos(a)+cos(b)=2cos[(a+b)/2]*cos[(a-b)/2]i [cos(a)-cos(b)=-2sin[(a+b)/2]*sin(a-b)/2 |
سوالات ریاضی هر چند ساده - setaiesh - 10 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۴۱ ب.ظ
ممنونم عزیــــزم؛ در مورد sin(a+b) i cos(a+b) i sin(2a) i هم یه چیزایی خونده بودیم. یادتون هست؟ چون امثال اینا برای حل سری فوریه استفاده میشن توش موندم! بازم ممنونم. |
سوالات ریاضی هر چند ساده - ف.ش - ۱۰ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ ب.ظ
۱) sina.cosa+sinb.cosb ۲) cosa.cosa-sina .sinb ۳) ۲sinacosa=sin(a+a طبق ۱) |
سوالات ریاضی هر چند ساده - setaiesh - 10 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ
ممنونم؛ ۱) آیا sin(2a)i رو میشه فقط برحسب cos نوشت؟ ____________________________________ ۲) شرمنده ولی sin(a) - sin(b) i هم یادم رفته. آیا جوابش مثل sin(a) + sin(b) i میشه که دریک منفی ضرب شده یا کلا باهم برابر میشن؟ ____________________________________ ۳) و درمورد زیر چی؟ در مورد sin(a-b) i cos(a-b) i |
RE: سوالات ریاضی هر چند ساده - grayman - 10 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۱۰ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ب.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: ممنونم؛ ۱- sin(2a) = cos(2a-pi/2) i ۳- sin(a-b) =sina x cosb - cosa x sinb cos(a-b)= cosa x cosb + sina x sinb در مورد ۲ هم چک کن ببین اگر تو مقادیر سینوس و کسینوس b رو در یک منفی ضرب کنی به جواب می رسی؟ |