انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - نسخهی قابل چاپ |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - ملیکا - ۱۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ق.ظ
بچهها شلوغ نکنین، نصفه شبی از خواب بیدارشون کردیم ، الان یکی یه اخطار به هممون میدن، تاپیکم میبندن میگن برین فردا با امضای اولیاتون بیاین مانشت !! |
RE: انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - sasanlive - 19 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ
برادرا دستاتونو موقع خواب از جیبه همدیگه در بیارین یه جا بذارین که تو دید باشه. مواظب دستای آقا مدیر هم باشین . ضمنا مواظب نیروی نفوذی هم باشین. دستاتونو بکنین تو جیبش .مدیر جان بفرمایید بین منو آقای موج بخوابید جا پهن کردیم براتون . |
RE: انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - SarahArshad - 19 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ
دموکراسی( از نوع مانشتی )تو روز روشن!!!!!!!!!!!!!!! آی حال می کنم که چقدر انتقاد کم کم داریم میشیم دهکده مانشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(برداشت آزاد از نام فیلم وکتابی معروف) |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - انرژی مثبت - ۱۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ
|
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - Xilinx - 19 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ب.ظ
خوشم میاد مانشتیها اعتراض با بالاتر رو می پسندن !!! پست اول چقدر تایید شده ؟! من توی یکی از تاپیکها ۹تا ۱ قرمز خوردم تاپیک هم بسته شده بود |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - fatima1537 - 19 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۱۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: دوستانی که به تاپیک خاصی اشاره کردن و یا پرسیدن کدوم تاپیک . همونجوری که گفتم نظرم تاپیک خاصی نبود و اگه کاری غلطه نباید انجام بشه . حالا موردی نگاه کردن شاید درست نباشهخب چون این تاپیک رو الان زدید میشه فهمید به چه تاپیکی اشاره دارید.به نظر من هدف اصلی یه تالار گفتمان باید حفظ بشه و نباید خیلی از رسالت اصلیش دور بشه.بعضی موضوعات واقعا جای مطرح کردنش اینجا نیست .میشه در محیط های حقیقی اونها رو مطرح کرد.محیط مجازی محدودیتهای خاص خودشو داره.اگر هم موضوعی توی محیط واقعی قابل طرح نباشه خب دیگه چه انتظاری از محیط مجازی دارید (۱۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ)موج نوشته شده توسط: بازم بخش دوم ایرادی که گرفتم بی جواب میمونه که چرا تاپیکی که یه مدت قفل هست و کسی هم نتونسته درش اظهار نظر کنه توسط مدیری پست بهش اضافه میشهآخه من هرچی میگردم همچین تاپیکی نمیبینم که مدتی قفل بوده و دوباره باز شده درضمن دوستان عزیز!مدیران از جنس شما هستن از مریخ نیومدن! .شاید شما هم اگر مدیر بودید سخت گیرتر بودید(مثل مبصر کلاس) البته انتقاد هم خیلی خوبه و سازنده است(حرف کلیشه ای) |
RE: انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - mosaferkuchulu - 19 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۱۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: بعضی موضوعات واقعا جای مطرح کردنش اینجا نیست .میشه در محیط های حقیقی اونها رو مطرح کرد.محیط مجازی محدودیتهای خاص خودشو داره.اگر هم موضوعی توی محیط واقعی قابل طرح نباشه خب دیگه چه انتظاری از محیط مجازی دارید ما هم نگفتیم همه موضوعات باید مطرح شه!اما اگر خوبه واسه همه خوبه اگرم بده واسه همه بده!نه اینکه واسه مدیرا خوب باشه واسه بقیه نه!!!! |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - Fardad-A - 20 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ
دوستان عزیز بنظر من انتقادتون تا حدی وارده! من یکی دو بار این تخلف را انجام داده ام. یکبارش مربوط به قبولیهای کنکور بود که یکی از دوستان اسمشون جا مانده بود. یکبار هم در مورد کلیت مانشت بود که لازم بود جواب بدم ولی خب در کل نباید جواب میدادم. آخه بعضی وقتا باید یکی بالاخره حرف آخر را بزنه تا مطلب تمام بشه. اگه بعضی بحثها باز باشه کلا" " تا ثریا میرود دیوار کج". بعضی جاها هم یک نتیجه اخلاقی باید پایان بخش موضوع باشه که زحمتش را مذیران میکشند. در مورد تاپیک جنگ گیر ندین. دکتر هفته ای یکبار وقت کنند سری هم به مانشت میزنن. یک کاری نکنید دیگه اصلا" نیان. حالا هم چراغها را خاموش کنید و بخوابید. (میخواستم این تاپیک را هم ببندم ولی دیدم خیلی ناجور میشه دیگه!!! ) |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - deledivouneh - 20 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ
آق مدیره بوق بوق ..... مدیر مدیره بوق بوق.... |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - هاتف - ۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: آق مدیره بوق بوق ..... مدیر مدیره بوق بوق..چه می کنه این کودک درون مرسسسسسسی |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - موج - ۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: در مورد تاپیک جنگ گیر ندین. دکتر هفته ای یکبار وقت کنند سری هم به مانشت میزنن. یک کاری نکنید دیگه اصلا" نیان.(طفلک دکتر توی سایت خودش هم کاری میکنه بهش گیر میدیم) خوب حالا سایر مدیران تکرار نکنند دکتر رو نادیده میگیریم |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - aatwo - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ب.ظ
من هیچ پسته بیخودی ندادم اما یه مدیر محترم چند تا از پستهای من رو حذف کردن که واقعا................ از دستشون شاکیم |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - aatwo - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ
میشه اون مدیری که پسته من رو حذف نموده دلیلش رو بگه لطفا البته نمی دونم کدو تالار بوده اما شب خوابیدم صبح نگاه کردم دیدم چند تا از پستهام کم شده |
انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - Bache Mosbat - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ ب.ظ
شاید مربوط به تاپیک خاصی بوده که یه مدیر صلاح دیده کل تاپیکو پاک کنه! مطمئن باشین کسی دستی پست شما رو پاک نکرده . تو بخش عمومی و سرگرمی پستی پاک نمی شه . ولی تو بخشهای علمی بعضی جوابها از مسیر بحث خارج میشن که در زمانش شاید مفید باشه ولی برای رجوع بعدی برای استفادهی آیندگان و مرتب منظم بودنشون بهتره که پاک شن . حالا هرکی پاک کرده زودتر بیاد اعتراف بکنه . |
RE: انتقاد به مدیران (نحوه بستن تاپیک ها) - aatwo - 25 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۰ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: شاید مربوط به تاپیک خاصی بوده که یه مدیر صلاح دیده کل تاپیکو پاک کنه! مطمئن باشین کسی دستی پست شما رو پاک نکرده . تو بخش عمومی و سرگرمی پستی پاک نمی شه . ولی تو بخشهای علمی بعضی جوابها از مسیر بحث خارج میشن که در زمانش شاید مفید باشه ولی برای رجوع بعدی برای استفادهی آیندگان و مرتب منظم بودنشون بهتره که پاک شن . بچه مثبت اگه جریان اینه که به همین دلیل حرفهای تو... پاک کردن منم قبول میکنم اما زورم میاد اگه یه کسی بدون دلیل منطقی پاک کرده من دوست ندارم در ضمن از مدیران عزیز خواهش میکنم و قتی چیزی رو پاک میکنند لا اقل به کسی که اونو ایجاد کرده یه خبری بدن |